- You are a really good cock!

«Ullared»-profilen har gjort en og annen språktabbe ute på reisefot.

FLAUSE: Morgan og Ola-Conny spiste mye god mat da de var på tur i USA. Men da Ola-Conny skulle gi skryt til en av kokkene, ble det helt feil. – Jeg ble så flau! sier han om språkblemma.  Foto: TVNorge/Kanal 5
FLAUSE: Morgan og Ola-Conny spiste mye god mat da de var på tur i USA. Men da Ola-Conny skulle gi skryt til en av kokkene, ble det helt feil. – Jeg ble så flau! sier han om språkblemma. Foto: TVNorge/Kanal 5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Snart er svenskene Ola-Conny Wallgren (49) og Morgan Karlsson (40) tilbake på norske TV-skjermer. Denne gangen får vi være med de folkekjære profilene på eventyr gjennom Europa.

De som har fulgt duoen på deres reise i «Ut på tur med Morgan og Ola-Conny» og «Morgan og Ola-Conny i USA», har fått erfare at storsjarmøren Ola-Conny ikke er spesielt stabil i engelsk. Dette har flere ganger resultert i misforståelser og røde kinn for 49-åringen. 

– Det er ikke så lett dette med engelsken. Da vi var på vinsmaking i New Orleans var det en restaurant der og jeg fikk komme inn til kokken og hjelpe til med maten. Jeg prøvesmakte noe av det han hadde laget, og utbrøt: «You are a really good cock! forteller en lattermild Ola-Conny til Se og Hør.

– Jeg skulle jo ha sagt «you are a really good boss», eller «chef», eller noe annet. Han så rart på meg, men jeg forsto ikke at jeg hadde sagt feil. Da jeg senere fikk vite hva jeg hadde sagt, ble jeg så flau!

Den selvironiske svensken kan røpe at han også har dummet seg ut overfor damene.

– Da jeg sto i en heis i USA kom to damer på min alder inn. De snakket amerikansk veldig fort, og jeg skjønte ikke noe av det de sa. Så jeg svarte bare «yes» på alt de spurte om. Og det ble jo etter hvert veldig feil. De hadde jo blant annet spurt meg om hva jeg syntes om USA, sier han og ler.

TREKKER NORDOVER: Morgan og Ola-Conny har tidligere blant annet besøkt kysten i USA. Nå ferdes duoen gjennom Europa - og drømmer om at Norge skal være neste stopp på ruta.  Foto: TVNorge/Kanal 5
TREKKER NORDOVER: Morgan og Ola-Conny har tidligere blant annet besøkt kysten i USA. Nå ferdes duoen gjennom Europa - og drømmer om at Norge skal være neste stopp på ruta. Foto: TVNorge/Kanal 5 Vis mer

Den suksessfulle reiseserien har ført til at Ola-Conny har fått besøke en rekke land han eller aldri hadde fått dra til. Norge derimot, har han aldri noensinne besøkt. 

– Det har vel å gjøre med at jeg den svenske krona alltid har vært så svak, økonomien har ikke strukket til. Og da jeg hadde kone tok familien veldig mye tid, forklarer han. 

Norge står derimot høyt opp på ønskelista.

– Jeg vil veldig gjerne dra til Norge! Jeg er veldig glad i villmarksliv, så det hadde vært gøy med litt jakt og fiske, sier Ola-Conny, og legger til:  

– Også hadde det jo vært mye enklere. Da hadde jeg sluppet å snakke engelsk hele tiden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer