Yosef Wolde-Mariam vil ikke gjøre de samme feilene som sin egen pappa

- Pappa var en sånn type far som ikke var til stede for meg, sier tobarnsfaren.

LYKKELIG: Yosef Wolde-Mariam og hans kjære Amina Badjie har vært sammen i mange år. Det var hun som overtalte ham til å besøke faren på dødsleiet.
LYKKELIG: Yosef Wolde-Mariam og hans kjære Amina Badjie har vært sammen i mange år. Det var hun som overtalte ham til å besøke faren på dødsleiet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Madcon-stjernen og TV-kjendisen Yosef Wolde-Mariam (36) hadde en vanskelig oppvekst.

De siste månedene har36-åringen vært aktuell som mentor i tredje sesong av TV 2s populære talentjakt «The Voice», sammen med Hanne Sørvaag, Sondre Lerche  og Espen Lind.

Foreldre skilte lag da han bare var seks måneder gammel, og i barndomsårene flyttet Yosef og moren mye rundt.

– Pappa var en sånn type far som ikke var til stede for meg. Han lovet mye, men skuffet ofte. Han ga ofte inntrykk av at ting skulle være annerledes, bedre, mer. Slik ble det ikke, har han sagt i et tidligere intervju med Se og Hør.

Da moren ble alvorlig syk havnet han på ungdomshjem på Hasle, hvor han bodde fra han var 14 til 16 år. 

Senere flyttet han hjem igjen for å ta seg av henne. Med en fortid som barnesoldat i Eritrea, slet hun med pillemisbruk, men de to har alltid vært svært sammensveiset.

– Mamma har betydd mest for meg. Vi har et veldig nært forhold. Jeg har vokst opp bare sammen med henne, har han fortalt.

Saken fortsetter under bildet.

DYKTIG DUO: Sammen med Tshawe Baqwa har Yosef gitt ut syv album, og tatt Europa med storm med superhiter som «Beggin’» og «Glow».
DYKTIG DUO: Sammen med Tshawe Baqwa har Yosef gitt ut syv album, og tatt Europa med storm med superhiter som «Beggin’» og «Glow». Vis mer

Småbarnsfar

I 2006 døde faren etter lang tids sykdom. Da hadde Yosef lenge hatt et veldig anstrengt forhold til ham, og nektet først å besøke ham på dødsleiet. I dag er han glad for at samboeren Ammina Badjie (29) overtalte ham til å gjøre det likevel.

Yosef og Ammina forlovet seg i 2008, og han kaller henne «kona» selv om de fremdeles ikke har giftet seg enda.

Sammen har de barna Noah (5) og Leon (2), og den sjarmerende artisten tror hans egen fortid har hjulpet ham å bli en bedre pappa for sine barn enn hans far var for ham.

– Jeg har brukt veldig mye av min tid, også før jeg fikk barn, på å forsikre meg om at jeg ikke skal gjøre mange av de feilene jeg følte at han har gjort mot meg. Samtidig er jeg også mer lik ham på flere måter enn jeg ante, har 36-åringen fortalt til Se og Hør.

PROFILERT GJENG: Årets mentorer har alle god erfaring med artistlivet. Fra venstre: Hanne Sørvaag, Espen Lind, Sondre Lerche og Yosef.
PROFILERT GJENG: Årets mentorer har alle god erfaring med artistlivet. Fra venstre: Hanne Sørvaag, Espen Lind, Sondre Lerche og Yosef. Vis mer

LES OGSÅ: Hanne Sørvaag flytter inn i nytt drømmehjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer