- Yosef knuste halebeinet og Tshawe falt ned fra palme

Stjerneregissøren Ray Kay og Madcon fikk uventete problemer under musikkvideoinnspillingen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske regissøren Reinert K. Olsen (33) - best kjent som Ray Kay - gjør for tiden stor suksess som regissør i USA, og har fått mye skryt for sine musikkvideoer for artister som Britney Spears, Justin Bieber og Cheryl Cole.

Da Seoghør.no møtte han på plateselskapet Universals sommerfest torsdag, var han nettopp ferdig med å spille inn to videoer med den norske hip-hop gruppa Madcon.

- Yosef knuste halebeinet

Det gikk ifølge Ray Kay langt mer knirkefritt enn første gangen Ray Kay samarbeidet med gruppa. I 2002 ble nemlig både Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqwa utsatt for ulykker, før og under innspillingen av videoen til Paperboys-låten «Barcelona».

Den første ulykken skjedde allerede før avreise til den spanske byen.

- Yosef hadde krasja på moped, og knust halebeinet dagen før han skulle ned til Barcelona. Da jeg møtte ham, kunne han nesten ikke gå.

- Hvis du ser på videoen, så sitter han hele tiden. Det er derfor, sier han til Seoghør.no.

- Tshawe falt ned fra palme
Bedre gikk det ikke da Tshawe melde seg frivillig til å dra på stranda og lete etter jenter som kunne være med som statister i videoen.

Men da Tshawe bestemte seg for å prøve å imponere noen av jentene på stranda med å klatre opp i et palmetre, gikk alt galt.

- På toppen av treet begynte han å miste grepet. Da fant han ut at han enten kunne slippe, og skamslå seg totalt, eller holde igjen å få tidenes brannsår. Han prøvde på en mellomting.


- Vi prøvde å kontakte ham i flere timer, før han tok telefonen. Da fikk jeg vite at han hadde vært på sykehus. Heldigvis var han akkurat frisk nok til at vi kunne filme.

Klar for ferie

Nå ser den California og Florida-baserte regissøren frem til å hvile ut etter en hektisk vår med noen etterlengtete fridager i Norge.

- Norske sommere er verdens beste, sier han med et smil til Seoghør.no.

Seoghør.no har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra Madcon om video-uhellene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ray Kay falt for norske Cathrine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer