Yosef hadde med sønnen (1 år) på turné alene

- Jeg var selvfølgelig ikke klar over hva jeg bega meg ut på, sier Madcon-stjernen.

FAMILIE: Yosef er veldig opptatt av å ta vare på familien. Her er han sammen med kona Ammina Badjie. Foto: Stellapictures
FAMILIE: Yosef er veldig opptatt av å ta vare på familien. Her er han sammen med kona Ammina Badjie. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Yosef Wolde-Mariam (34), bedre kjent som den ene halvdelen av Madcon, er pappa til en liten gutt som heter Noah.

Turnélivet har tidligere satt en stopper for det familielivet Yosef har ønsket seg, og rapstjernen har tidligere uttalt at han føler seg mer som en onkel enn en pappa. Men nå er Yosef opptatt av å være med familien så mye som mulig.

- Da Noah var halvannet hadde jeg han med på turné til Tyskland. Uten mamma eller barnepike til å hjelpe meg. Jeg var selvfølgelig ikke klar over hva jeg bega meg ut på. Det gikk fint, men jeg var dødssliten da jeg kom hjem.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Jeg ga ham til noen i plateselskapet eller bookingbyrået når vi gikk på scenen, og satt han i vogna med øreklokker når vi spilte. På intervjuer var han med og spiste på mikrofonen, sier Yosef til bladet Mamma.

Yosef har på det mest hektiske hatt rundt 300 reisedøgn i året, og med familie ventende hjemme er det ingen tvil om at det har vært vanskelig. Madcon-stjernen vokste selv opp uten noen særlig kontakt med sin egen far, og er derfor opptatt av å være en god far for lille Noah.

- Jeg er veldig opptatt av tilstedeværelse og av å holde det jeg lover. Jeg har ikke en pappa som kan være et forbilde for meg i farsrollen, så når jeg har tenkt på hva slags pappa jeg ville bli, har det stort sett handlet om å ikke bli som han var. Han kom aldri når han sa - det skal jeg gjøre. Han holdt aldri det han lovet - det skal jeg gjøre, sier Yosef til bladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det har vært tungt å leve med en narkoman bror

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer