Yngvar Numme fant lykken i voksen alder

- Hun har alt en kvinne skal ha, sier Yngvar Numme (71) om sin kjære Ingrid (59). I år feirer de 20 år som ektepar.

LYKKELIG GIFT: Yngvar Numme har vært gift med sin Ingrid i 20 år. Her er paret på «Skal vi danse»-premieren høsten 2011, den gang Yngvar ledet TV 2-programmet sammen med Katrine Moholt. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
LYKKELIG GIFT: Yngvar Numme har vært gift med sin Ingrid i 20 år. Her er paret på «Skal vi danse»-premieren høsten 2011, den gang Yngvar ledet TV 2-programmet sammen med Katrine Moholt. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nå har det gått drøye 15 år siden showgruppa Dizzie Tunes la inn årene, men det er enda lenger siden Dizzie-vokalist Yngvar Numme (71) falt for kona Ingrid (59).

Duoen møttes først da Ingrid var en av danserne til Dizzie Tunes, men det skulle ta flere år før de to ble mer enn kolleger.

Til slutt ble de imidlertid kjærester, og deretter mann og kone. I år kan paret feire 20 år som ektefeller, og det store jubileet er et bevis på at kjærligheten mellom dem stadig er fjellstø:

- Vi har det veldig godt, sier Yngvar Numme i et intervju med Her og Nå.

- Ingrid reddet livet mitt

Selv om paret markerer sitt såkalte Porselenbryllup i år, er det få skår i forholdet mellom de to. Yngvar Numme er ikke sen med å skryte kona opp i skyene overfor ukebladet.

- Hun har alt en kvinne skal ha. Klok, flink, snill, flott. Alle komplimenter man kan finne, vil passe til henne, understreker han lykkelig til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Ingrid Numme trådte til da Yngvar ble rammet av et begynnende hjerteinfarkt i 2013. Her er paret avbildet sammen i 2003, under premieren på showet «Hjertelig hilsen Hege og Kjersti» på Dizzie Showteater i Oslo. Foto: NTB scanpix
STØDIG PAR: Ingrid Numme trådte til da Yngvar ble rammet av et begynnende hjerteinfarkt i 2013. Her er paret avbildet sammen i 2003, under premieren på showet «Hjertelig hilsen Hege og Kjersti» på Dizzie Showteater i Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den pensjonerte musikeren og entertaineren, som har barna Linn og Thomas Numme fra et tidligere forhold, har for øvrig mer å takke kona for enn et lykkelig ekteskap.

Da Yngvar ble rammet av et begynnende hjerteinfarkt i 2013, var det nemlig Ingrid som tok grep og fikk tilkalt en ambulanse.

- Jeg kan takke Ingrid for at jeg lever. Det var hun som insisterte på at vi skulle ringe sykebilen. Jeg tenkte at det kom til å gå over. Men legene har fortalt at det ville det ikke gjort. Jeg ville neppe overlevd dersom Ingrid ikke hadde vist handlekraft, sa Numme til Se og Hør i 2014.

Saken fortsetter under bildet.

LANG KARRIERE: Yngvar Numme avbildet sammen med Wenche Myhre i 1969, under en opptreden på Chat Noir i Oslo. Foto: NTB scanpix
LANG KARRIERE: Yngvar Numme avbildet sammen med Wenche Myhre i 1969, under en opptreden på Chat Noir i Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer

Finner roen i varmen

Yngvar og Ingrid Numme vet etter alt å dømme å nyte hverandres selskap uansett hvor de befinner seg. Ekteparet har nemlig boliger i både Norge og utlandet.

I 2012 solgte de luksusboligen sin på Kilen Brygge i Sandefjord for 9,95 millioner kroner, etter at de heller kjøpte seg et hus på Lofterød i samme by for å komme nærmere familie og barnebarn.

I tillegg tilbringer de en god del av året i sydligere strøk på solkysten i Spania.

- Det var praktiske årsaker som gjorde at vi ønsket å flytte. Vi har kjøpt hus i Spania, og da trengte vi ikke lenger en så stor leilighet i Norge, sa Yngvar Numme til Se og Hør etter boligsalget i 2012.

DIZZIE-KOLLEGER: Yngvar Numme (t.v) og Tor Erik Gunstrøm skjærer grimaser mens de arbeider med sitt nye show «Sing Sala Bim», som hadde premiere i Ibsenhuset i Skien høsten 2003. Foto: NTB scanpix
DIZZIE-KOLLEGER: Yngvar Numme (t.v) og Tor Erik Gunstrøm skjærer grimaser mens de arbeider med sitt nye show «Sing Sala Bim», som hadde premiere i Ibsenhuset i Skien høsten 2003. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Bjørn Eidsvåg giftet bort datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer