<strong>POPULÆRE OG PRODUKTIVE:</strong> Nå er brødrene Vegard og Bård Ylvisåker fedre til tre barn hver.  Foto: Stella Pictures
POPULÆRE OG PRODUKTIVE: Nå er brødrene Vegard og Bård Ylvisåker fedre til tre barn hver. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ylvis-Vegard ble pappa igjen

Alle gode ting er tre for den populære TV-profilen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lillebror Bård Ylvisåker (32) har vært trebarnspappa en god stund, men nå har Vegard Ylvisåker (35) utlignet forspranget.  Nylig ble han og kona Helene Helgesen Ylvisåker (33) foreldre til en liten gutt.
– Vi kan bekrefte at Helene og Vegard har fått en sønn og at alt står bra til med mor, barn og familien for øvrig, sier manager Jørgen Golten Thue (41) i en kommentar til Seoghør.no.
Fra før har Helene og Vegard barna Emma (6) og Mads (4). Paret giftet seg i 2011.
<strong>TREBARNSFORELDRE:</strong> Fra før har Helene og Vegard barna Emma (6) og Mads (4). Paret giftet seg i 2011. Foto: FameFlynet Norway
TREBARNSFORELDRE: Fra før har Helene og Vegard barna Emma (6) og Mads (4). Paret giftet seg i 2011. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Bergensbrødrene ble i fjor verdenskjente over natten da musikkvideoen «The Fox» fikk klikktallene til å eksplodere på YouTube.

I dag er videoen, som ble laget til TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis», blitt sett over 425 millioner ganger.
Komikerduoen debuterte allerede i 2000 med forestillingen «Ylvis – en kabaret», og har siden gjort suksess med blant annet TV-programmene «Ylvis møter veggen», «Hvem kan slå Ylvis?» og forestillingen «Ylvis 4».
LES OGSÅ: Hyller Ylvis med egen «The Fox»-versjon
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer