Ylvis vant «Årets TV-navn» igjen!

- Vi har verdens beste jobb, sier Ylvis.

FLASKER SEG MED PRISER: Vegard og Bård Ylvisåker vant «Årets TV-navn» for andre året på rad. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FLASKER SEG MED PRISER: Vegard og Bård Ylvisåker vant «Årets TV-navn» for andre året på rad. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bård og Vegard Ylvisåker stakk av med prisen «Årets TV-navn» under Se og Hørs store kjendisgalla mandag kveld.

Det er leserne på Seoghør.no og i Se og Hør som har stemt frem brødrene som vinnere, blant 19 knallharde konkurrenter.

Dette er andre år på rad Ylvis-gutta kapret den gjeve prisen.

- Det er folket som har stemt frem, og det er viktig. Vi har verdens beste jobb. Takket være dere der hjemme får vi lov til å holde på med dette videre, sa Ylvis fra scenen.

- Vi får et beløp for å ha det gøy og det funker veldig bra. Det kan vi anbefale til andre, sier de to.

Se Ylvis på den røde løperen her:

I fjor kapret de verden med «The Fox». Også i år har sendingene «I kveld med Ylvis - Live» gått hjem hos både seerne og kritikerne. Direktesendingene på TVNorge fra Folketeatret sikret ny triumf i «Årets TV-navn». 

-  Vi er tilhengere av folket. Det er viktig for oss å ha det gøy på jobb, men det er like viktig seerne liker det vi gjør. Det er femti-femti, sa Bård til Se og Hør i forbindelse med nominasjonen.

Han og bror Vegard eier og driver produksjonsselskapet Concorde TV. I 2012 tok de med seg familiene sine og flyttet fra Bergen til hovedstaden for å gjøre det enklere å kombinere jobb og privatliv. Med kone og tre barn hver har guttene en hektisk hverdag. Når sendingene på Folketeatret er ferdige i desember, skal duoen unne seg en lang ferie.

- Stort sett er det helt topp å jobbe sammen med broren sin. Det er noe jeg unner alle. Vi kan bli lei av hverandre, men foredelen og ulempen ved å være familie er at man ikke kan velge familien sin selv. Man må ta det man får, sier Vegard med et smil.

Se rød løper fra Kjendisgallaen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer