Ylvis tok pressen på senga

Overrasket med ellevilt båtrace under TVNorges høstlansering.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programledere, annonsører og pressefolk hadde torsdag samlet seg i Folketeateret i Oslo for å se på TVNorges lansering av høstens programmer.

Men i det konferansier Thomas Giertsen hadde rundet av videopresentasjonene, overrasket kanalens stjernepar alle de fremmøtte.

JUBELBRØL: Vegard Ylvisåker la ikke skjul på sin glede da han vant den uformelle konkurransen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
JUBELBRØL: Vegard Ylvisåker la ikke skjul på sin glede da han vant den uformelle konkurransen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
NORGES SPRØESTE BÅTRACE: Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker sørget for elleville tilstander, da de surfet nedover publikumsrekkene under TVNorges høstlansering. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
NORGES SPRØESTE BÅTRACE: Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker sørget for elleville tilstander, da de surfet nedover publikumsrekkene under TVNorges høstlansering. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Fra bakerste rad i publikumssalen dukket Bård og Vegard Ylvisåker og deres faste kompanjong Calle Hellevang-Larsen opp i hver sin gummibåt.

- De tre skal surfe på publikum fram til scenen. Første mann til å ringe i denne bjella vinner, kunngjorde deres kollega Magnus Devold.

Resultatet ble et hektisk kaos, som til slutt endte med at Vegard med et jubelbrøl stakk avgårde med en knepen seier foran sin bror.

Til Seoghør.no legger de to brødrene - som til høsten skal lede hver sending direkte fra Folketeateret - ikke skjul på at de anstrenger seg hardt for å overgå seg selv fra sesong til sesong.

- Vi må jo alltid overgå oss selv, men vi tenker ikke så mye på det som skjedde med «The Fox». Den ble laget ved en tilfeldighet.

- Vi er alle vel forlikte med at det som skjedde i fjor ikke vil skje igjen.

LES OGSÅ:  Slik deler Ylvis Gullruten-prisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer