«Stian Blipp Show»:

Ylvis spøkte med Blipp på premierefesten

Humorbrødrene klarte ikke å dy seg da de møtte opp på premieren til «Stian Blipp Show».

VISTE STØTTE: Vegard og Bård Ylvisåker var stolte av kollega Stian Blipp (i midten) etter talkshowdebuten. Foto: Erlend Haukeland
VISTE STØTTE: Vegard og Bård Ylvisåker var stolte av kollega Stian Blipp (i midten) etter talkshowdebuten. Foto: Erlend Haukeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): - Vi visste at dette ville bli bra, men vi ble egentlig positivt overrasket over hva Stian klarte å få til. Vi er imponert. Veldig bra! roser Bård (34) og Vegard Ylvisåker (37).

Ylvis-brødrene er etter hvert blitt drevne i talkshowfaget etter å ha herjet med «I kveld med Ylvis» på TVNorge siden 2011.

Onsdag kveld var det tid for kameraten og TV-kollegaen Stian Blipp (27) sin tur da urpremieren på hans «Stian Blipp Show» ble spilt inn på Røkeriet i Bergen. Talkshowet hans skal gå på TV 2 hver torsdag kveld framover.

Gjestene hans i første program var skuespiller og komiker Atle Antonsen (47), Skam-helten Thomas Hayes (20) og 76 år gamle DJ Grandma.

Saken fortsetter nedenfor.

Spøkte med Blipp

I salen satt Ylvis-brødrene og klappet med. Det er selskapet til Ylvis, Concorde TV AS, som produserer nyskapningen, og brødrene var mildt sagt fornøyde etter premieren.

- Vi har jobbet en del med Stian og blitt godt kjent med ham. Han er en så fin fyr, og dette gjenspeiler seg i programmet hans. Han virker genuint interessert i hva intervjuobjektene kommer med, påpeker Bård Ylvisåker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer