<strong>VISTE STØTTE:</strong> Vegard og Bård Ylvisåker var stolte av kollega Stian Blipp (i midten) etter talkshowdebuten. Foto: Erlend Haukeland
VISTE STØTTE: Vegard og Bård Ylvisåker var stolte av kollega Stian Blipp (i midten) etter talkshowdebuten. Foto: Erlend Haukeland Vis mer

«Stian Blipp Show»:

Ylvis spøkte med Blipp på premierefesten

Humorbrødrene klarte ikke å dy seg da de møtte opp på premieren til «Stian Blipp Show».

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): - Vi visste at dette ville bli bra, men vi ble egentlig positivt overrasket over hva Stian klarte å få til. Vi er imponert. Veldig bra! roser Bård (34) og Vegard Ylvisåker (37).

Ylvis-brødrene er etter hvert blitt drevne i talkshowfaget etter å ha herjet med «I kveld med Ylvis» på TVNorge siden 2011.

Onsdag kveld var det tid for kameraten og TV-kollegaen Stian Blipp (27) sin tur da urpremieren på hans «Stian Blipp Show» ble spilt inn på Røkeriet i Bergen. Talkshowet hans skal gå på TV 2 hver torsdag kveld framover.

Gjestene hans i første program var skuespiller og komiker Atle Antonsen (47), Skam-helten Thomas Hayes (20) og 76 år gamle DJ Grandma.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SUKSESS:</strong> Ylvis-brødrene har hatt stor suksess med talkshowet «I kveld med Ylvis» siden 2011. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
SUKSESS: Ylvis-brødrene har hatt stor suksess med talkshowet «I kveld med Ylvis» siden 2011. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

Spøkte med Blipp

I salen satt Ylvis-brødrene og klappet med. Det er selskapet til Ylvis, Concorde TV AS, som produserer nyskapningen, og brødrene var mildt sagt fornøyde etter premieren.

- Vi har jobbet en del med Stian og blitt godt kjent med ham. Han er en så fin fyr, og dette gjenspeiler seg i programmet hans. Han virker genuint interessert i hva intervjuobjektene kommer med, påpeker Bård Ylvisåker.

- Det samme kan vel ikke sies om oss, kommenterer storebror Vegard på klassisk Ylvis-vis.

- Frykter dere konkurransen fra Stian nå da?

- Nei, det kommer ikke til å skje. Uansett så er det plass til flere fisker i denne dammen vår, slår Ylvis-brødrene fast.

Drømmer om Jim Carrey

Selv var Blipp-en overveldet etter endt opptak.

- Dette er jo drømmen som går i oppfyllelse, så nå er jeg bare overveldet og fortumlet. Skal jeg juble? Var det bra? Jeg har iallfall en ekstrem god følelse innvendig, så det må ha gått fint! stråler den populære bergenseren.

- Hvem er drømmegjesten din?

- Skuespiller Jim Carrey. Og fotballhelt David Beckham. Sistnevnte sendte vi faktisk mail til, men foreløpig har vi ikke fått svar, avslører Blipp lattermildt.

Se & Hør følger Stian Blipp på sitt første stand-up-show i London. Vi intervjuer han både før og etter showet. Vis mer

LES OGSÅ: Riise tar til tårene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer