Ylvis spionerte på «Senkveld»-gutta

Norges nye talkshow-duo fryktet kun en ting foran TV-debuten... Se video!

FORNØYDE: Bård og Vegard Ylvisåker var slitne, men svært fornøyde etter mandagens premiere på "I kveld med Ylvis".  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
FORNØYDE: Bård og Vegard Ylvisåker var slitne, men svært fornøyde etter mandagens premiere på "I kveld med Ylvis". Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Ylvis nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag kveld var det premiere på «I kveld med Ylvis» på TVNorge, der Bård (29) og Vegard (32) Ylvisåker prøver seg i rollene som programledere. Og med to innspillinger på én kveld rakk ikke Bergensguttene å bli nervøse.  

- Det er deilig å være i mål. Vi hadde for mye å tenke på til være nervøse. Da vi var ferdig med gjennomgangen var det et kvarter til vi skulle være på skjermen. Ideelt sett skulle det vært fem, seks timer, men det er mange bein i salaten, sa Bård til Seher.no etter premieren.

Gutta er velkjente TV-fjes og har blant annet intervjuet «Norges herligste» og utfordret deltagere i «Hvem kan slå Ylvis?».

Talkshow er de nye på, og de har derfor studert konkurrentene, blant annet «Senkveld»-duoen Thomas Numme (41) og Harald Rønneberg (38).

- Vi har tatt lærdom fra alle mulige. Vi har sittet og sett på talkshow opp og ned, og alle veier.

Etter alle forberedelsene og TV-tittingen vet brødrene hva som er viktig å unngå.

-  Det er den pinlige stillheten, sier Vegard og blir taus.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du MÅ, MÅ, MÅ se dette!   

Se video med Ylvis her![obj:media:10074]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer