Ylvis er Årets TV-navn

Se og Hørs lesere har talt: Ylvis vant den høythengende prisen for «Årets TV-navn» i 2013.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble Ylvis-brødrene kåret til «Årets TV-navn» på Se og Hørs kjendisgalla i Christiania Teater i Oslo. Det er Se og Hørs lesere som har stemt frem Ylvis til den høythengende prisen.

På kort tid har Ylvisåker-brødrene gått fra å være en populær norsk komi­kerduo til å bli internasjonale stjerner. Alle vil ha en bit av Vegard (34) og Bård (31).

Brødrene var imidlertid ikke til stede under kjendisgallaen søndag, og det var produksjonslederen som entret scenen for å ta imot prisen.

Musikkvideoen «The Fox» er blitt en verdenssensasjon og nærmer seg 200 millioner visninger på YouTube . Sangen er på hitlistene verden over, og de er ettertraktede intervjuobjekter i amerikanske talkshows.

Saken fortsetter under bildet.

STORE I USA: Bård og Vegard Ylvisåker har tatt verden med storm med YouTube-videoen "The Fox". Videoen nærmer seg med stormskritt 200 millioner visninger.Her er de gjester på "Today Show" i USA. Foto: All Over Press
STORE I USA: Bård og Vegard Ylvisåker har tatt verden med storm med YouTube-videoen "The Fox". Videoen nærmer seg med stormskritt 200 millioner visninger.Her er de gjester på "Today Show" i USA. Foto: All Over Press Vis mer

– På en måte er det en barn­domsdrøm fordi vi gjør ting nå som vi syntes var kult da vi var unge. Men akkurat dette rakk vi egentlig aldri å drømme om, sa Bård til Se og Hør da de ble nominert til «Årets TV-navn» i Se og Hør.

OPPDAGET AV RUNE LARSEN: Det var Rune Larsen som først så Ylvis-brødrenes enorme talent, og brakte dem til TV-skjermen i TV-programmet «Typisk norsk» i 2001. Foto: Bent Are Sigvaldsen
OPPDAGET AV RUNE LARSEN: Det var Rune Larsen som først så Ylvis-brødrenes enorme talent, og brakte dem til TV-skjermen i TV-programmet «Typisk norsk» i 2001. Foto: Bent Are Sigvaldsen Vis mer

Den profe­sjonelle karrièren startet høsten 2000 med forestillingen «Ylvis – en kabaret».  Siden har brødrene hatt show i hele landet og var fast innslag i Rune Larsens (65) «Absolutt Norsk» på NRK i 2001.

Takker familien

Brødrene har vært pro­gramledere for reise-do­kumentarserien «Norges herligste» på TVNorge og «Ylvis møter veggen». I 2009 hadde de også stor suksess med «Hvem kan slå Ylvis».  Nå leder de talkshowet «I kveld med Ylvis» – som er blitt en gedigen suksess for TVNorge.

Brødrene, som er fra Fana i Bergen, har begge flyttet til Oslo med familie.

2000: Bård og Vegard Ylvisåker startet sin profesjonelle karriere med «Ylvis - en kabaret» i 2000. Bildet er fra premieren. Her står de sammen med Kjersti Berge, kjent fra «Kvinner på randen». Foto: Tor Michael Skillestad
2000: Bård og Vegard Ylvisåker startet sin profesjonelle karriere med «Ylvis - en kabaret» i 2000. Bildet er fra premieren. Her står de sammen med Kjersti Berge, kjent fra «Kvinner på randen». Foto: Tor Michael Skillestad Vis mer

Vegard er lykkelig gift med Helena (32) og har barna Emma (6) og Mads (4). Bård og samboeren Maria Byrkjeland Lekva (32) har barna Sofie (11), Nora (8) og Jens (3). Både Helena og Maria gikk på Fana Gymnas sammen med brødrene.

Mellom all reising, innspil­linger og intervjuer har ikke Bård og Vegard fått så mye tid sammen med sin respektive familier, men de takker sine kjære for støtten.

– Vi har veldig mange rundt oss vi må takke. I tillegg til manager Jørgen Thue, har vi også en veldig tålmodig fami­lie, sier Vegard og Bård sam­stemt.

 

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer