Ylvis-barna ble med pappa på rød løper

Pappa Vegard Ylvisåker koste seg på frikveld med kone og barn.

FRIKVELD: Vegard Ylvisåker er tilbake igjen etter USA-suksessen, og koste seg på teater med kona Helene og barna Emma (6) og Mads (4) fredag kveld. I forrige uke gjestet Bård og Vegard det populære talkshowet til Ellen DeGeneres (t.v.). Foto: Stella Pictures
FRIKVELD: Vegard Ylvisåker er tilbake igjen etter USA-suksessen, og koste seg på teater med kona Helene og barna Emma (6) og Mads (4) fredag kveld. I forrige uke gjestet Bård og Vegard det populære talkshowet til Ellen DeGeneres (t.v.). Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag kveld holdt Folketeateret i Oslo festpremiere på teaterforestillingen Annie, og flere kjendiser hadde tatt med seg barna for å se det populære stykket.

Blant dem var Vegard Ylvisåker (34) som den siste tiden har hatt gedigen YouTube-suksess med musikkvideoen «The Fox» sammen med sin bror Bård (31) - og i forrige uke var de to gjester i TV-studio til talkshow-vertinnen Ellen deGeneres og på iHeartRadio-festivalen i Las Vegas.

Musikkvideoen, produsert av norske Stargate, om hva reven sier har passert over 60 millioner klikk på nettstedet.

Han hadde tatt med seg kona Helene Helgesen Ylvisåker og barna Emma (6) og Mads (4), og fotografene knipset ekstra da familien på fire entret den røde løperen.

De to barna holdt holdt et godt tak i foreldrenes hender, og fikk beskjed av mor og far å smile pent til kameraene. Men kona Helene ønsket ikke å svare på hvordan det var å ha sin populære ektemannen tilbake igjen etter USA-suksessen:

- Det har jeg ingen kommentar til dessverre, sa Helene til Seoghør.no før hun hastet inn med mann og barn til Annie-premieren.

Vegard og Bård har tidligere fortalt til Dagbladet at barna etterhvert har blitt vant til fedrenes kjendistilværelse og energiske TV-energi.

- Jeg har inntrykk av at ungene våre blir noen slags sirkusunger. De har hatt det sånn hele livet, så for dem er det normalt. De aksepterer veldig fort at det er pappas jobb. Dermed syns de heller ikke det er så veldig stas.

Blant kjendisgjestene på Annie-premieren var også Kåre Conradi, Toppen Bech, Trude Mostue, Venke Knudson, Guri Schanke og Elisabeth Andreassen.

LES OGSÅ: Lenes billig-genser er utsolgt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer