Ylvis: - Vi har kjøpt oss barnefri

Det vrimlet av kjendiser på den utsolgte premieren til «Singin' in the Rain».

PUST I BAKKEN: Vegard Ylvisåker og kona Helene gledet seg til alenetid. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PUST I BAKKEN: Vegard Ylvisåker og kona Helene gledet seg til alenetid. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det duket for premiere på Broadway-musikalen «Singin' in the Rain» på Folketeateret i Oslo.

I hovedrollene finner du artist Atle Pettersen (26) og programleder Stian Blipp (26), og det var en rekke kjente fjes som dukket opp på den røde løperen for en hyggelig kveld på teateret.

Mens noen hadde med seg barn på premieren, koste Vegard Ylvisåker (37) og kona Helene seg med kvalitetstid uten ungene.

- Det er ikke så ofte vi har barnefri. Vi har kjøpt oss fri via barnevakt. Det funker det, men går jo inn i en roligere periode nå, smilte Vegard til Seoghør.no.

Ylvis-brødrene og deres produksjonsselskap Concorde arbeider med et nytt TV-program sammen med Stian Blipp, men prosjektet er langt fra ferdig.

- Det er et stykke igjen enda. Stian har jo vært veldig opptatt med dette nå, forteller Vegard og fleiper med at det er kun på grunn av TV-samarbeidet at han kom på premieren.

- Jeg hadde ikke kommet hvis ikke.

- Er dere kompiser?

- Nei, altså vi kjenner jo hverandre sånn smått, men jeg vil ikke si at vi er kompiser. Men vi kan jo bli det. Han er diggere å henge med enn eldre folk.

Saken fortsetter under bildet.

MINI ME: Niesen til Marion Ravn, Malene, er nesten en tro kopi av sin berømte tante. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
MINI ME: Niesen til Marion Ravn, Malene, er nesten en tro kopi av sin berømte tante. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer


Var mentor til Atle

Marion Ravn (32) tok seg også turen til Folketeateret og hadde med seg sin søte niese Malene (6). 

- Jeg gleder meg veldig. Jeg synes «Sene Kvelder» lager fantastiske forestillinger. Så blir det gøy å se både Stian og Atle på scenen. Jeg var jo mentor for Atle da han var med i «X-factor» for mange år siden, så det er utrolig gøy og se hvor bra det går med ham og hvor flink han er, fortalte Marion til Seoghør.no.

Den vakre sangfuglen er for tiden travelt opptatt i musikkonkurransen «The Stream» på TV 2, og stortrives i rollen som dommer sammen med Espen Lind (45) og «Donkeyboy»-stjernen Cato Sundberg (35)

- Det er jo noen som har vært utrolig mye bedre enn de var på nettet. Og så er det andre som ikke har klart og innfri like bra live. Det har vært veldig spennende med showcase for det er da artistene virkelig må levere for at plateselskapene skal signere dem. Så det er veldig gøy å se hvordan de gjør det.

- Hva har du gjort i sommer?

- I sommer har jeg jobbet i studio med ny musikk, og hatt litt norgesferie.

Saken fortsetter under bildet.

KOSTE SEG: Erna og Sindre gledet seg til en koselig kveld sammen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KOSTE SEG: Erna og Sindre gledet seg til en koselig kveld sammen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Statsminister Erna Solberg (55) og ektemannen Sindre Finnes var også på plass.

- Jeg gleder meg til forestillingen. Det er veldig gøy både med gode artister og god musikk. Jeg kjenner jo både Atle Pettersen og Stian Blipp, og regissøren Bjarte Hjelmeland. Og jeg har sett lenge at de har promotert denne forestillingen.  

I sommer har Erna hygget seg med familien.

- Jeg har vært litt i utlandet og så har jeg vært litt på vestlandet. Så det har jo vært både litt sol og varme, og litt vestlandsvær. Veldig mye kos med familien, delte hun.

HOVEDROLLENE: Kjendisene sto i kø for å se Stian Blipp og Atle Pettersen på scenen fredag kveld. Her sammen med Charlotte Brænna som også er med i musikalen. Bildet er tatt under Amanda-utdelingen sist måned. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
HOVEDROLLENE: Kjendisene sto i kø for å se Stian Blipp og Atle Pettersen på scenen fredag kveld. Her sammen med Charlotte Brænna som også er med i musikalen. Bildet er tatt under Amanda-utdelingen sist måned. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Stian Blipp: - Jeg har ingen plan B

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer