Ellen Page:

«X-men»-stjernen avslørte hemmelig bryllup

- Jeg kan ikke tro at jeg får kalle denne enestående kvinnen min kone.

SMIDD I HYMENS LENKER: Ellen Page har delt den glade nyheten om at hun har giftet seg med Emma Portner. Foto: Instagram
SMIDD I HYMENS LENKER: Ellen Page har delt den glade nyheten om at hun har giftet seg med Emma Portner. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I 2014 fortalte den kanadiske skuespilleren Ellen Page (30) at hun er lesbisk, under en rørende tale hun holdt på «Time to THRIVE»-konferansen i Las Vegas.

Natt til torsdag, norsk tid, avslørte den sjarmerende 30-åringen at hun har giftet seg med sin store kjærlighet, Emma Portner.

Den gledelige nyheten delte skuespilleren på sin Instagram-profil, med et bilde av to hender med gifteringer på.

- Jeg kan ikke tro at jeg får kalle denne enestående kvinnen min kone, skriver hun under bildet.

Lykkeønskningene har strømmet inn i kommentarfeltet, og «Juno»-stjernens fans ønsker det nygifte paret alt vel.

Bilde har på knappe ti timer fått over 180 000 liker-klikk.

A post shared by @ellenpage on

Ifølge People var det først i fjor sommer at Ellen begynte å dele bilder sammen med Emma. Videre skriver nettstedet at sistnevnte jobber som lærer på Broadway dansesenter.

De to turtelduene deler stadig bilder av hverandre på sosiale medier, og ser svært lykkelige ut sammen.

Kom ut av skapet

Da skuespilleren fortalte om sin legning, var det under en konferanse som skal fremme rettigheter for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

- Jeg er her i dag fordi jeg er lesbisk, uttalte 30-åringen fra podiet.

GIFT: Emma og Ellen har blitt smidd i hymens lenker. Her fra premieren til «Flatliners» i Los Angeles. Foto: Pa Photos, NTB Scanpix
GIFT: Emma og Ellen har blitt smidd i hymens lenker. Her fra premieren til «Flatliners» i Los Angeles. Foto: Pa Photos, NTB Scanpix Vis mer

- Og fordi jeg kanskje kan utgjøre en forskjell. Hjelpe andre til å få det lettere og gi andre håp. Uansett, så kjenner jeg på en personlig forpliktelse og et sosialt ansvar, fortsatte «Inception»-skuespilleren.

Den sjarmerende Hollywood-stjernens personlige tale vakte både latter og applaus blant deltagerne på konferansen. 30-åringen fortalte åpenhjertig om den vanskelige tiden hun selv har vært igjennom.

- Jeg er lei av å gjemme meg og jeg er lei av å lyve ved ikke å fortelle.

- Jeg led i årevis fordi jeg var redd for å stå frem. Min sjel, min mentale helse og forholdene mine led som følge av det. Og jeg står her i dag, sammen med alle dere, på den andre siden av all den smerten, erklærte hun stolt.

❤️ @emmaportner

A post shared by @ ellenpage on

Gjorde narr

«Juno» -stjernens seksuelle legning har vært gjenstand for flere spekulasjoner etter de mange «guttejente»-rollene hun har hatt.

Da hun i 2008 ledet komishowet «Saturday Night Live» gjorde hun narr av ryktene, og viste frem en egen «lesbe-sketsj».

I sketsjen kom Page overlykkelig hjem til kjæresten sin etter en Melissa Etheridge-konsert og jublet for at hun «ble helt homo» på konserten.

- Det var fantastisk, jeg følte meg som en oljelampe som aldri hadde blitt tent, og nå gløder jeg med søster-ild, jublet Page.

- Det var så mange søte, korte hårsveiser der, og jeg brydde meg ikke i det hele tatt om at jeg ikke hadde sminke på meg. Jeg følte meg så fri!, fortsatte hun.

Komikeren Andy Samberg, som spillte kjæresten hennes i sketsjen, svarte: «Du har blitt så homo!».

Mens hun lå og rullet på gulvet og holdt fast i sine egne ben, svarte Ellen:

- Homo? Ikke i det hele tatt! Jeg forstår ikke helt hva du mener med det, da. Hvorfor må alt ha en merkelapp? Hvorfor kan jeg ikke bare klemme en dame med bena for å uttrykke vennskap?

LES OGSÅ: Slår tilbake mot skilsmisseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer