- «X-files»-paret er blitt elskere

Gillian Anderson skal ha funnet seg ny elsker etter bruddet. Sin tidligere kollega.

90-TALLS STJERNER: Gillian og David begynte å jobbe sammen i 1993 i serien «X-files». Serien varte fram til 2002. Foto: Fame Flynet
90-TALLS STJERNER: Gillian og David begynte å jobbe sammen i 1993 i serien «X-files». Serien varte fram til 2002. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter seks år sammen ble det nylig slutt for Gillian Anderson (43) og kjæresten Mark Griffiths. Nå har hun angivelig funnet veien tilbake til sengen hos sin tidligere kollega, David Duchovny (52).

Ifølge Celebrity Dirty Laundry bor de to sammen i Los Angeles.

Nettstedet hevder en kilde sier at de to har hatt et seriøst forhold i lengre tid, og at hun også har introdusert barna for «Californication»-skuespilleren.

Gillian fikk to barn sammen med Mark, sønnene Oscar (5) og Felix (3). I mars skapte hun overskrifter da hun avslørte sin lesbiske fortid. Men det bruker hun angivelig som en distraksjon.

- Gillian snakker om biseksualiteten sin for å villede media vekk fra sannheten. Det høres nemlig ut som hun forltot Mark til fordel for David, skriver nettstedet Celebrity Dirty Laundry.

«X-files» var en av de mest suksessrike science fiction-seriene i tv-historien, og holdt det gående i ni sesonger. I Norge ble den vist på TV2, der Gillian og David spilte FBI-agentene og kjærestene Scully og Mulder.

De to skuespillerne gjenforentes i 2008, da de spilte inn oppfølgerfilmen «X-Files: I Want to Believe». Deretter søkte David om separasjon fra kona Téa Leoni, kort tid etterpå det samme året. Nå tyder det altså på at fantasien har blitt til virkelighet, Scully og Mulder har funnet hverandre igjen. Du tror det ikke før du får se det...
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: "X-FIles"-stjerne så UFO  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer