- «X Factor» ødelegger forholdet deres

Britney Spears' dommerjobb skaper store problemer mellom henne og forloveden.

I HARDT VÆR: Forholdet mellom popstjernen Britney Spears og forloveden Jason Trewick skal være på gyngende grunn for tiden. Hennes uregjerlige oppførsel som «X Factor»-dommer begynner å gå Trawick, som er stjernens medverge og «barnevakt» i TV-s Foto: Stella Pictures
I HARDT VÆR: Forholdet mellom popstjernen Britney Spears og forloveden Jason Trewick skal være på gyngende grunn for tiden. Hennes uregjerlige oppførsel som «X Factor»-dommer begynner å gå Trawick, som er stjernens medverge og «barnevakt» i TV-s Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears' (30) nye jobb som dommer i amerikanske «X Factor» går ikke bare TV-produsentene på nervene.

Nå skal også forholdet til forloveden Jason Trawick (40) lide under presset fra dommerjobben.
 
- Forholdet deres har vært svært ustøtt helt siden hun begynte å filme «X Factor». De krangler konstant om alt mulig, og det er ikke bra, avslører en kilde overfor RadarOnline.

«Toxic»-sangeren tjener nesten 90 millioner kroner i dommerpanelet, men forloveden føler derimot at han har gjort en dårligere deal. Trawick har vært Britneys finansielle og juridiske medverge siden april, og han er lite fornøyd med overgangen fra viktig Hollywood-agent til fulltids «barnevakt» for Britney:

- Da Jason forlot jobben sin hos William Morris Endeavour i mai 2011, trodde han det var for å ta seg av Britneys karriere, men det har ikke skjedd. Nå føler han seg bare som en husfar og løpegutt i forholdet, og det var ikke dét han forventet seg.
 
- En del av hans rolle som medverge er å være sammen med Britney hvert sekund hun er på «X Factor»-settet. Nå begynner han å bli drittlei av det, forteller en annen kilde til RadarOnline.

Britney Spears' oppførsel i dommerpanelet har skapt mye oppstyr - blant annet har hun flere ganger forlatt «X Factor»-auditioner i protest. Dette har altså vakt misnøye hos TV-selskapet, og hos Trawick:

- Han må displinere og kontrollere henne konstant på grunn av den uberegnelige oppførselen. Dette skaper store sprekker i forholdet deres, fordi Britney misliker å bli skjelt ut og kommandert, fortsetter den første kilden.

- Sammenblandingen av forretninger og fornøyelse har virkelig skadet forholdet deres, og begge er veldig ulykkelige nå.

Ifølge RadarOnline er det svært viktig at Britney, som tidligere har slitt psykisk, gjør suksess i TV-showet. Derfor prøver både hun og Trawick å gjøre det beste ut av situasjonen og bite tennene sammen disse månedene, før de prøver å ordne opp i parproblemene sine.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Saksøkes for å ha løyet om vekttap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer