DELTAKER: Kerry McGregor ble for alvor kjent da hun i 2006 var med i britiske X-Factor.
DELTAKER: Kerry McGregor ble for alvor kjent da hun i 2006 var med i britiske X-Factor. Vis mer

«X-Factor»-finalist døde av kreft

Dommerduoen Simon Cowell og Sharon Osbourne er i sorg.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «X-Factor»-deltakeren Kerry McGregor (37) døde av kreft i urinblæren denne uken, skriver Daily Mail.

McGregor sang seg inn i de britiske hjerter i 2006 da hun satt i rullestol på scenen under talentshowet. Da hun var tretten år brakk hun nemlig ryggen i en ulykke, og har siden vært lenket til rullestolen.

Dommerduoen Sharon Osbourne (59) og Simon Cowell (52) er i sorg etter at det ble kjent at deltakeren de to var med å gjøre til stjerne nå har gått bort.

Da nyheten ble kjent tvitret Sharon at «jeg er så lei meg etter å ha hørt at Kerry McGregor har gått bort. Mye kjærlighet og respekt til henne og hennes familie».

Simon gjorde det samme like etter: «Fikk nettopp de triste nyhetene om Kerry. Jeg beundret henne stort, og mine tanker går til hennes familie og venner som nå sitter igjen.».

37-åringen planla i disse dager å gå i studio sammen med den populære «Britain's Got Talent»-sangerinnen Susan Boyle (50).

McGregor snakket åpent ut om tankene sine rundt kreftdiagnosen da den ble kjent i fjor.

- De fant en liten kreftcelle, men av den typen som sprer seg hurtigst. Jeg ble ikke overrasket. Nå handler det bare om å kjempe, for jeg vil så gjerne leve. Jeg har så mye mer å gi, fortalte hun til The Sun.

Hun etterlater seg sønnen Joshua (7).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Popstjernen gjør som Stordalen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer