AVTALT SPILL? Dommerne Louis Walsh (t.v), Dannii Minogue og Simon Cowell sendte hjem Treyc Cohen fra britiske «X Factor» etter at Cheryl Cole (nr to fra høyre) nektet å avgi stemme. Nå beskyldes de for å ha rigget den dramatiske avstemningen på for
AVTALT SPILL? Dommerne Louis Walsh (t.v), Dannii Minogue og Simon Cowell sendte hjem Treyc Cohen fra britiske «X Factor» etter at Cheryl Cole (nr to fra høyre) nektet å avgi stemme. Nå beskyldes de for å ha rigget den dramatiske avstemningen på for Vis mer

X Factor-drama avslørt som juks

Cheryl Coles avgjørelse var avtalt på forhånd.

Publisert
SEHER.NO:  Den britiske «X Factor»-dommeren Cheryl Cole (27) stod for ett av høstens mest dramatiske TV-øyeblikk i Storbritannia, da hun i helgen nektet å stemme på hvem av deltakerene hun ville sende hjem fra talentkonkurransen.

- Jeg trenger ikke å stemme og vil ikke sende noen hjem sa popartisten Cole - som var mentor for begge de utsatte deltakerne Treyc Cohen og Katie Wassel - tilsynelatende spontant til millioner av sjokkerte seerne.

To av de gjenværende dommerne stemte på Treyc Cohen, som dermed måtte forlate konkurransen.

Nå avslører imidlertid programleder Dermot O' Leary til avisen Daily Mail at ikke alt var like tilfeldig som det så ut på TV-skjermen.

Cheryl Coles avgjørelse skal ha blitt bestemt i reklamepausen, og diskutert med programledelsen.

- Vi bestemte at hvis hun ikke skulle stemme, ville vi gå til en flertallsavgjørelse, sier han til avisa.

En kilde i «X Factor»-produksjonen hevder avgjørelsen ble skjebnesvanger for Cohen, fordi hun fikk tre ganger så mange telefonstemmer som sin motstander i sangduellen.

Hvis Cole hadde stemt på Wassel og det hadde blitt opp til seernes stemmer, hadde dermed Katie Wassel måttet forlate konkurransen.

Etter at nyheten ble kjent har det kommet inn over 3000 klager til både det britiske kringkastingstilsynet Offcom og TV-kanalen ITV.

Trey Cohens pappa Fitzegerald (68) raser mot det han karakteriserer som en urettferdig avgjørelse fra TV-produsentenes side.

- De bryr seg bare om å tjene penger, ikke om folks liv. Jeg tror dommerne får beskjed når de går på scenen om hvem de bør beholde i konkurransen, sier han til Daily Mail.


Cheryl Cole har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Cheryl falt for norske Kristian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer