BLE SJIKANERT: Både dommer Louis Walsh (t.v.) og gjestedommer Natalie Imbruglia ble hetset av to «X Factor»-deltagere i Birmingham søndag, før de to jentene barket sammen i neveslagsmål på scenen. Her er et bilde fra juryen i fjorårets sesong (F.v
BLE SJIKANERT: Både dommer Louis Walsh (t.v.) og gjestedommer Natalie Imbruglia ble hetset av to «X Factor»-deltagere i Birmingham søndag, før de to jentene barket sammen i neveslagsmål på scenen. Her er et bilde fra juryen i fjorårets sesong (F.vVis mer

X Factor-deltakere barket sammen på scenen

- Tidenes verste audition, sier en sjokkert dommer Simon Cowell.

SEHER.NO: To deltakere i den britiske versjonen av TV-programmet «X factor» viste at de ikke bare kunne slå fra seg med stemmebåndene, da de søndag begynte å slåss foran reality-dommerne.

De to jentene, som heter Abbey og Lisa, startet sin audition i Birmingham med å kalle dommer  Louis Walsh for «gammel», før de sarkastisk spurte popartisten gjestedommer Natalie Imbruglia «hvem er du?», ifølge Daily Mirror.

De lamslåtte dommerne ble ikke mer imponert da jentene begynte å synge Journey-hiten «Don't Stop Believin'».

- Dette var tidenes verste audition sa dommer Simon Cowell (50), ifølge Daily Mirror.

Slakten ble ikke mindre, da de andre dommerne fikk si sin mening. Da startet de to deltakerne å slåss.

- De sang to ganger begge falskt og ute av takt med musikken. Louis sa til dem at de var elendige. De stormet av scenen, før de kom tilbake, mens de slåss med hverandre, sier et øyenvitne til avisa.

Det er foreløpig ikke kjent når den pinlige auditionen vil bli vist på TV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er du den nye riksbitchen?