X Factor-deltager arrestert 140 ganger

- 13 år gammel stjal hun en bil sammen med kjæresten.

- ARRESTERT 140 GANGER: En tidligere venn av den britiske «X Factor»-deltageren Chloe Heald hevder pop-håpet - som tidligere har blitt avslørt som prostituert - ble arrestert 140 ganger under oppveksten i Nord-England. Foto: YouTube
- ARRESTERT 140 GANGER: En tidligere venn av den britiske «X Factor»-deltageren Chloe Heald hevder pop-håpet - som tidligere har blitt avslørt som prostituert - ble arrestert 140 ganger under oppveksten i Nord-England. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO:  Den 19 år gamle «X Factor»-deltageren Chloe Heald har blitt rikskjendis i Storbritannia etter at det ble kjent at hun har jobbet som prostituert ved siden av å prøve seg på en popkarriere.

Tenåringsjenta - som har en 21 måneder gammel datter Destiny - sammen med eks-kjæresten Ian Hough - har hele tiden hevdet at hun håper musikken kan få henne til å slutte med sex-salget, men mange TV-seere har protestert mot at hun fikk billett videre fra første runde.

Se Chloes siste «X Factor»-audition her! (ekstern lenke)

Nå truer nye avsløringer om Chloes fortid med å skape ytterligere vanskeligheter i jakten på en platekontrakt.

En barndomsvenn av jenta fra Wakefield utenfor Leeds hevder Chloe og Ian allerede tidlig i tenåringene var så beryktet blant politiet at de ble bannlyst fra byens sentrum.

- En gang, da Chloe var 13 år gammel, stjal hun og Ian en bil. De råkjørte i 170 km/t og krasjet. Sammenstøtet drepte nesten dem begge, sier vennen til Daily Mirror.

Ifølge Daily Mirror skal den da mindreårige Chloe ha blitt arrestert rundt 140 ganger før, og straffet med alt fra husarrest og bøter til bannlysning fra sentrum i byen.

Vennen hevder hun også var med på å utføre ran.

- Hun ble arrestert for alt mulig, men mest for å bryte prøvevilkår i dommene sine. Hun og Ian roet seg ikke ned før de fikk Destiny, sier vennen til Daily Mirror.

Foreløpig er det ikke kjent om påstandene vil få følger for Chloe i «X Factor».

En talsmann for TV-programmet sier de ikke kjenner til at 19-åringen har noen tidligere dommer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Her tar Ole Gustav «X Factor»-dommerne med storm