<strong>SKREMT:</strong> - Det kunne gått mye verre. En liten kropp til en 16 år gammel jente, tåler ikke så mye, sier Annsofi til Seher.no etter ulykken. Foto: TV2
SKREMT: - Det kunne gått mye verre. En liten kropp til en 16 år gammel jente, tåler ikke så mye, sier Annsofi til Seher.no etter ulykken. Foto: TV2 Vis mer

«X Factor»-Annsofi i motorsykkelulykke

- Det var veldig skummelt, sier Annsofi Pettersen som fikk hjernerystelse etter ulykken torsdag.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «X Factor»-deltageren Annsofi Pettersen (16) måtte torsdag kjøres til sykehus, etter at hun nesten ble påkjørt av en bil i en rundkjøring i Sarpsborg.

Til Seher.no forteller artisten at ulykken skjedde ved 14-tiden da hun var på vei inn i rundkjøringen med lettmotorsykkelen sin.

- Jeg så at bilen kom mot meg, så i steden for å bli påkjørt, valgte jeg å kaste meg av sykkelen, og traff dermed asfalten. Det var veldig skummelt, men det var god refleks som gjorde at det gikk så bra.

Artisten var på vei fra skolen til planlegging av en musikkvideo, da det hele gikk galt.

- Det kunne gått mye verre. En liten kropp til en 16 år gammel jente, tåler ikke så mye. Man blir veldig skremt, men det kan jo skje alle. Jeg var heldig at det gikk så bra, sier hun til Seher.no.

Etter ulykken ble hun kjørt til legevakten, som sendte henne videre til sykehuset i Fredrikstad, hvor hun måtte tilbringe kvelden.

- Jeg fikk påvist en lett hjernerystelse, og jeg har også brist i skulderen, som jeg nå må ha i fatle.

Annsofi fikk ikke tatt navnet på bilisten som forårsaket ulykken. Mannen - som ifølge Annsofi hadde vikeplikt for 16-åringen - stoppet og sjekket at det gikk bra med henne, før han forlot stedet.

- Jeg var i sjokk, og visste ikke at jeg var skadet. Det siste jeg tenkte på var navnet til bilisten. Jeg har vært på politistasjonen og prøver å finne ut om noen vitner kan ha fått med seg hvem det var, sier hun til Seher.no.

Den tidligere «X Factor»-deltageren vil imidlertid ikke stoppe å kjøre lettmotorsykkel, og ser lyst på tiden framover med mye musikkjobbing og tid sammen med kjæresten Eivind Nyberg Sagli (20).

- Jeg er for tiden aktuell med singelen min «Superfixation», og skal spille inn musikkvideo til den nå. Det blir en skikkelig sommerlåt!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er endelig kjærester


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer