HYRDESTUNDEN SOM GIKK GALT: Wrestling-stjerna Jerry Lawler ble hastet til sykehus etter at han ble rammet av slag. Nå forteller han om episoden. Foto: NTB Scanpix
HYRDESTUNDEN SOM GIKK GALT: Wrestling-stjerna Jerry Lawler ble hastet til sykehus etter at han ble rammet av slag. Nå forteller han om episoden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jerry «The King» Lawler:

Wrestling-stjernen (68) fikk slag under sex med forloveden (29)

- Hun så på meg - vi fikk øyekontakt - og hun sa: «Herregud, Jerry, se deg selv i speilet».

Publisert

(Se og Hør): Den tidligere amerikanske fribryteren Jerry «The King» Lawler (68) har gjort seg særs bemerket gjennom sin karriere, og har hele 168 titler i bagasjen, samt en utmerkelse i WWE Hall of Fame.

68-åringen har tilsynelatende vind i seilene også når det kommer til privatlivet. I 2011 ble han sammen med Lauryn McBride (29), og paret forlovet seg for to år siden.

Nylig kunne imidlertid wrestling-stjerna fortelle at ikke alt gikk helt etter planen da de to skulle ha et romantisk øyeblikk på hjemmefronten.

Ifølge New York Post og australske News avslørte 68-åringen i podkasten «Dinner With The King» at han ble rammet av slag da han og forloveden hadde samleie.

Saken fortsetter under:

- Jeg reiste meg opp og sa noe til Lauryn. Jeg var helt nummen, og så sa hun: «Hva sa du?».

- Da innså jeg at alt jeg sa var uforståelig. Hun så på meg - vi fikk øyekontakt - og hun sa: «Herregud, Jerry, se deg selv i speilet».

- Ansiktet hang ned

Wrestling-stjerna forklarer videre at han stablet seg på beina og gikk inn på badet. Synet som møtte ham, var urovekkende.

- Munnviken min var skeiv og hele den ene siden av ansiktet hang ned.

Ifølge Nasjonalforeningen for folkehelsen skyldes hjerneslag som regel blodpropp i hjernen, og i sjeldnere tilfeller hjerneblødning. Det fører også til plutselig tap av ulike kroppsfunksjoner og kan gi lammelser, talevansker, synsforstyrrelser og bevissthetstap.

Talevansker

Den skremmende hendelsen skjedde 21. mars, forteller Lawler.

68-åringen ble raskt fraktet til sykehus, hvor han ble innlagt på intensivavdelingen for behandling. Der ble det påvist at han hadde fått en hjerneblødning.

Wrestling-stjerna forklarer at han hadde talevansker i to dager, men at han nå er så godt som frisk og at han var tilbake på jobb allerede forrige helg.

Ifølge Nasjonalforeningen for folkehelsen vil om lag en tredjedel få tilbake full eller tilnærmet full kroppsfunksjon etter et hjerneslag.

LES OGSÅ: - Jeg het Nicholas i ett døgn

FAST-metoden:

En enkel måte å sjekke om du er i ferd med å få, eller nettopp har hatt slag, er å bruke FAST-metoden:

- Fjes: Prøv å smile. Om munnen din er skjev eller én munnvik henger ned, kan det være hjerneslag.

- Arm: Prøv å strekke ut begge armene, for så å dreie håndflatene oppover. Om en av armene senker seg, er urolig eller ukoordinert, kan det være tegn på et slag. Lammelser, nummenhet og nedsatt kraft i den ene kroppshalvdelen er vanlige symptomer på et hjerneslag.

- Snakke: Har taleevnen din endret seg? Hvis du snakker uklart eller har problemer med å finne riktig ord, kan det være tegn på et hjerneslag.

- Tid: Ved mistanke om hjerneslag, bør du innlegges på sykehus raskest mulig. Ring 113.

Kilde: www.nasjonalforeningen.no

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer