- Wow, se på de magemusklene!

De britiske moteekspertene Trinny og Susannah fikk sjokk da de kledde opp Liv Grete Skjelbreid Poirée.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Moteduoen Trinny Woodall (49) og Susannah Contantine (51) er tilbake for å hjelpe nordmenn i motekrise i tredje sesong av «Trinny og Susannah Oppdrag Norge».

Denne gangen har også norske kjendiser fått hjelp og i første program får skidronning Liv Grete Skjelbreid Poirée (39) hjelp til å kle seg. Susannah avdekker raskt at idrettsstjernen velger gale farger og oppfordrer henne til å bruke sterkere farger.

FIKK ASSISTANSE: Liv Grete Skjelbreid Poirée ble kledd opp av de britiske moteekspertene. Foto: FameFlynet
FIKK ASSISTANSE: Liv Grete Skjelbreid Poirée ble kledd opp av de britiske moteekspertene. Foto: FameFlynet Vis mer

- Hun er på TV og da har man et ansvar om å se best mulig ut, sier Susannah i programmet.

Imponerende magemuskler

I kjent stil har moteekspertene få hemninger og Susannah river forhenget til side mens Liv Grete prøver klærne og får sjokk når hun ser trebarnsmorens veltrente kropp.

- Wow, Se på de magemusklene!

- Det er så jævlig irriterende at hun er så flott, spøker Susannah.

TILBAKE I NORGE: Trinny Woodall og Susannah Constantine er tilbake for å hjelpe norske kvinner å kle seg bedre.  Foto: FEM
TILBAKE I NORGE: Trinny Woodall og Susannah Constantine er tilbake for å hjelpe norske kvinner å kle seg bedre. Foto: FEM Vis mer

Norske motefeil

Vanlige kvinner får også hjelp i programmet. Da Seoghør.no snakket med Trinny og Susannah under innspilling av første sesong pekte de ut en rekke motefeil begått av norske kvinner.

- Haremjeans er en motefeil som er veldig populært her. En annen feil mange gjør er å skjule armene med lange hvite gensere under kjoler, men det de egentlig gjør er å fremheve det de ønsker å skjule, fortalte Susannah den gangen.

I tillegg til Liv Grete får også komiker Shabana Rehman Gaarder og fotballspiller Leni Larsen Kaurin hjelp i første program.

Se premieren på «Trinny og Susannah Oppdrag Norge» på FEM torsdag kl. 21.30

LES OGSÅ: - Dette gjør norske kvinner feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer