Kristen Bell:

«Wow, dette suger»

Skuespilleren får sjelden kritikk. Nå befinner hun seg imidlertid i hardt vær.

REFSES: Skuespiller Kristen Bell poserte med politibetjenter. Det skulle hun ikke gjort, ifølge fansen. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / NTB
REFSES: Skuespiller Kristen Bell poserte med politibetjenter. Det skulle hun ikke gjort, ifølge fansen. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det er godt kjent at politiet i USA ikke alltid er like godt likt av alle. Like godt kjent er det også at kjendiser som velger å støtte politiet ofte mottar kritikk.

Skuespiller Kristen Bell (41) er imidlertid kanskje den man sist skulle tro skulle være motstand for nettopp slik kritikk. Hun er en av Hollywoods yndlinger, og i fansens øyne er det lite hun kan gjøre galt.

Nå befinner hun seg imidlertid i hardt vær.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånden sin. Slik reagerte kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Poserte med politiet

På bilder publisert av Los Angeles County Sheriff's Department kan man nemlig se skuespilleren posere sammen med flere tjenestemenn.

«I dag hadde vi den store æren av å møte Kristen Bell, som helt ærlig er det snilleste menneske noensinne! Det er aldri et kjedelig øyeblikk på Lancaster (politistasjonen journ.anm.)» skriver de til bildene.

41-åringen har lenge vært en av de som har ropt høyt hva gjelder politivold i USA, spesielt etter at George Floyd ble drept av en politimann i fjor sommer. Hun har også offentlig støttet Black Lives Matter-kampanjen.

Dermed var det flere som reagerte sterkt da Bell poserte sammen med politiet, med et stort smil om munnen og tommel opp.

FORANDRING: George Floyds datter Gianna mistet faren sin, bare seks år gammel. Video: Stephen Jackson Vis mer

«Dette suger»

Flere påpeker nemlig at LASD nylig ble anklaget for å ha gjengliknende grupper innad i politistyrken, med navn som Banditos og Executioners, ifølge Los Angeles Times.

I tillegg sirkulerte det nylig en video av at en politimann i styrken kastet en afroamerikansk 16-åring i bakken ved Lancaster High School.

Det er ukjent hvorfor Bell befant seg på politistasjonen, men fansen mener det faktum at hun poserer smilende med betjentene er både hyklersk og beviser at hun er privilegert.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

«Wow, dette suger, Kristen Bell. Å ta bilder med gjengmedlemmer i LASD-gjengene», skriver en.

«Disse menneskene er så opptatte av varemerket sitt, men så snur de og er sånn: «La meg ta et bilde med noen voldelige agenter med en stygg lue», skriver en annen, og refererer til Kristen Bells valg av hodeplagg den dagen.

«Hei Kristen Bell. Tvitret du #BlackLivesMatter, for dette er ikke det».

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Kritikk

En følger skriver også at skuespilleren umulig kan ha lært noe av fjorårets hendelser, blant annet nevnte George Floyd-hendelse.

«Jeg kommer til å tilgi henne. Basert på bildene ser hun litt høy ut, så jeg tipper det var lettere å ta noen få bilder enn å bli arrestert. Selv for de superpriviligerte ».

Skuespilleren har foreløpig ikke kommentert kritikken. Hun har for øvrig heller ikke kommentert eller likt innlegget eller bildene politiet publiserte.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: Fansen raser: - En ekte taper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer