MERKELIG: LeAnn Rimes skrev i helgen et innlegg på sin Twitter-side hvor hun slo tilbake mot cover-kritikken.  Foto: All Over Press
MERKELIG: LeAnn Rimes skrev i helgen et innlegg på sin Twitter-side hvor hun slo tilbake mot cover-kritikken. Foto: All Over Press Vis mer

- Wow, dette er virkelig merkelig

LeAnn Rimes slår tilbake mot cover-kritikken.

Publisert
SEHER.NO: Popstjernen LeAnn Rimes (28) var coverstjernen på treningsmagasinet Shape, da oktoberutgaven av bladet kom ut i forrige måned.

I intervjuet inne i bladet snakket 28-åringen for første gang ut om hvorfor hun var utro mot sin ektemann gjennom seks år, Dean Shermet, med skuespillerkollega Eddie Cibrian (37).

Popstjernen, som nå bor sammen med «elskeren» og hans to sønner Mason (7) og Jake (3), har imidlertid ikke fått særlig god omtale etter at hun stilte opp på coveret av treningsmagasinet. Og i forrige uke kunne Us magazine avsløre at Shape har fått massiv kritikk fra leserne etter at de publiserte saken.

I en epost nettstedet TooFab fikk tak i beklaget Shape-redaktør Valerie Latona at de valgte å bruke LeAnn som coverpike, og innrømmet samtidig at det var en «forferdelig tabbe» å la henne snakke ut i bladet.

- Som dere alle er enige i, gjorde Shape en forferdelig tabbe da vi valgte LeAnn Rimes til coveret. Jeg håper dere forstår at ved å bruke henne på coveret, så ønsket vi ikke å fronte en ektemannstyv (gjennom hennes historie), men å vise at vi alle er mennesker. Denne kvinnen fant styrke i trening, da hun gikk gjennom det hun omtaler som hennes vanskeligste tid i livet, skriver Latona i eposten til leserne av bladet.

I helgen slo imidlertid LeAnn selv tilbake mot uttalelsene til Latona, og brukte sin Twitter-side til å uttrykke sin forvirring over det hele, skriver The Huffington Post. 

- Wow, dette er virkelig merkelig, siden de skal holde en fest for meg i LA neste uke for å feire at dette er tredje gang jeg har vært på coveret deres, skrev Rimes.

- Bare så all fansen vet det, så skal jeg komme til bunns i denne saken. Det er det første jeg har hørt om dette. Shape skal holde fest for meg som en takk og som gratulasjon for coveret. Jeg finner det hele veldig selvmotsigende. Jeg elsker dere alle!

På fredag kom også Latona med en ny uttalelse i forbindelse med saken i et blogginnlegg.

- Jeg står ved det at LeAnns historie er fengslende og hennes mot og styrke når hun har fått så mye motstand er fengslende. Dette er grunnen til at jeg valgte å bruke henne på coveret av Shape for tredje gang, skrev redaktøren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette var en forferdelig tabbeVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer