NOSTALGI: Mark-Paul Gosselaar rollefigur Zack Morris var kjent for å "fryse" alle karakterene rundt seg i TV-serien, noe han kalte en "Time Out". Dette får vi et gjensyn med i Jimmy Fallon-sketsjen.
NOSTALGI: Mark-Paul Gosselaar rollefigur Zack Morris var kjent for å "fryse" alle karakterene rundt seg i TV-serien, noe han kalte en "Time Out". Dette får vi et gjensyn med i Jimmy Fallon-sketsjen.Vis mer

- Wow, de ser jo helt like ut

«Saved By the Bell»-gjengen gjenforent hos Jimmy Fallon.

SEOGHØR.NO: På 90-tallet var ungdomsserien «Saved By The Bell» en av de mest populære programmene på TV-skjermene.

Her fulgte vi kjekkasen Zack Morris, cheerlederen Kelly Kapowski, smartingen Jessie Spano, sportsidioten A.C, nerden Samuel "Screech" Powers og fashionistaen Lisa Turtle, og livet deres på Bayside High School.

25 år etter at serien ble sendt, samlet komiker Jimmy Fallon gjengen og lagde en aldri så liten nostalgisk reunion med fire av de seks hovedpersonene som ble sendt onsdag på «The Tonight Show With Jimmy Fallon».

Se Fallon i det morsomme klippet sammen med «Saved By The Bell»-stjernene Mark-Paul Gosselaar (40), Tiffani Thiessen (41), Elizabeth Berkley (42) og Mario Lopez (41) her:

Skuespillerne selv synes også det var hysterisk gøy med en gjenforening, og alle gjorde narr av seg selv og sine tidligere rollefigurer.

De postet også flere bilder både fra og etter innspillingen på sine Instagram og Twitter-kontoer.

Saken fortsetter under bildene.

Whoa... These pics are 25 yrs apart. Damn, I feel old #OldScoolACSlater #SBTB #AggressiveMullet

A photo posted by Mario Lopez (@mariolopezextra) on

 

To personer manglet

«Saved By The Bell»-fansen har også satt pris på den lille hyllesten til TV-serien. Men flere nevnte at de savnet nærværet av Screech og Lisa Turtle.

- Wow, alle ser jo helt like ut! Men hva har skjedd med Screech og Turtle? skriver en under videoen som ligger på YouTube.

- Jeg føler det som om jeg er 12 år igjen! Jimmy Fallon vet hvordan det skal gjøres.

- Dette er bare helt fantastisk!! skryter en annen.

- Hvor er Screech????? undres en tredje.

Mens Lark Voorhies, som spilte Turtle, ikke hadde mulighet til å være med på grunn av sin travle timeplan, så sitter Dustin Diamond (38), som spilte Screech, i fengsel etter at han knivstakk en mann i romjula.

Etter at den siste utgaven av serien ble lagt ned i år 2000, har Diamonds karriere vært mer preget av skandaler enn hans prestasjoner på lerretet.

I 2006 spilte han blant annet inn en pornofilm kalt «Screeched», i håp om å få fart på karrieren.

Han har også skrevet en bok, hvor han ville fortelle om det han kalte «narkomisbruk og andre skandaler på «Saved By The Bell»-settet».

LES OGSÅ: TV-stjerne knivstakk mann 1. juledag

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.