- Woody mishandlet ikke søsteren min

Moses Farrow hevder moren tvang både ham og søsteren til å hate deres berømte pappa, etter at filmregissøren vraket henne.

ISFRONT: Her er Moses (t.v.) sammen med Mia Farrow. Til høyre søsteren Dylan, som nå sier at broren er «død for henne». Bildet er tatt i 2002. Foto: REX/Charles Sykes/All Over Press
ISFRONT: Her er Moses (t.v.) sammen med Mia Farrow. Til høyre søsteren Dylan, som nå sier at broren er «død for henne». Bildet er tatt i 2002. Foto: REX/Charles Sykes/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmregissøren Woody Allen (78) har de siste ukene blitt beskyldt flere ganger for å ha begått seksuelle overgrep mot sin datter Dylan Farrow, da hun var kun sju år gammel.

Datteren, Dylan Farrow, Woodys eks-kjæreste Mia Farrow (68) og Dylans bror Ronan, har alle gjentatt anklagene om episoden, som skal ha skjedd i 1993.

Anklagene ble etterforsket på 90-tallet, men saken ble henlagt av amerikansk politi.

- Det skjedde aldri noen overgrep

IKKE BARE IDYLL: Dylan Farrow har i over 20 år hevdet at Woody Allen misbrukte henne seksuelt da hun var liten.Her er hun avbildet med mamma Mia, Woody, og brødrene Ronan og Moses i 1992.  Foto: REX/ANGIE COQUERAN/All Over Press
IKKE BARE IDYLL: Dylan Farrow har i over 20 år hevdet at Woody Allen misbrukte henne seksuelt da hun var liten.Her er hun avbildet med mamma Mia, Woody, og brødrene Ronan og Moses i 1992. Foto: REX/ANGIE COQUERAN/All Over Press Vis mer

Woody selv har avvist anklagene, og hevder Mia har fått datteren deres til å innbille seg at det skjedde noe overgrep.Nå får han støtte av sin adoptivsønn Moses Farrow (36).

I et intervju med bladet People sier Moses at de påståtte overgrepene aldri skjedde.

- Woody begikk aldri overgrep mot min søster. Hun elsket ham og så alltid frem til han skulle komme på besøk.

- Den kvelden overgrepet skal ha skjedd var vi seks eller sju stykker i huset.Vi var alle i rom sammen, og faren og søsteren min var aldri alene sammen.

- Moren min slo meg ofte

BITTERT BRUDD: Ifølge Moses Farrow, skal moren fortsatt være bitter etter at Woody Allen vraket henne til fordel for hennes adoptivdatter Soon-Yi, og giftet seg med henne i 1997. Sinnet skal blant annet ha ført til at hun tvang barna til å fryse ut sin berømte far. Foto: FameFlynet
BITTERT BRUDD: Ifølge Moses Farrow, skal moren fortsatt være bitter etter at Woody Allen vraket henne til fordel for hennes adoptivdatter Soon-Yi, og giftet seg med henne i 1997. Sinnet skal blant annet ha ført til at hun tvang barna til å fryse ut sin berømte far. Foto: FameFlynet Vis mer

Moses hevder moren Mia Farrow la Woody for hat etter at han vraket henne og innledet et forhold til hennes adoptivdatter Soon-Yi Previn. Woody og Soon-Yi giftet seg i 1997.Det skal ha gått hardt utover barna.

- Min mor forlangte streng lydighet og slo meg ofte da jeg var barn. Jeg vet ikke om søsteren min tror hun ble mishandlet, eller om hun sier dette kun for å adlyde moren vår. Å gjøre som hun sier var en sterk motivasjon. Å få henne mot deg var nemlig forferdelig.                      

- Broren min er død for meg

Dylan Farrow avviser brorens uttalelser på det sterkeste.

- Dette er et svik mot meg og min familie. Min mor hjernevasket meg aldri. Jeg vil ikke se på at familien min blir dratt ned i gjørma på denne måten.

- Broren min er død for meg. Det er moren min som har lært meg å være modig og sterk.

Mia Farrow har foreløpig ikke kommentert sønnens uttalelser.

LES OGSÅ: Hevder eks-kjæresten har lurt datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer