­

Woody Allen vakte oppsikt med Bechet (18)

Regissøren forlot Mia Farrow og giftet seg med adoptivdatteren hennes. Nå er det omstridte parets egen adoptivdatter blitt voksen.

UTE MED DATTEREN: Woody Allen er sjelden blitt avbildet med adoptivdatteren Bechet (t.h.), som han har med kona Soon-Yi. Denne uken viste de seg endelig sammen i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UTE MED DATTEREN: Woody Allen er sjelden blitt avbildet med adoptivdatteren Bechet (t.h.), som han har med kona Soon-Yi. Denne uken viste de seg endelig sammen i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Woody Allen (81) er en svært anerkjent og prisbelønt filmskaper og skuespiller, men han er også omkranset av en rekke skandaler og kontroverser.

«Midtnight in Paris»-regissøren skapte overskrifter da forholdet med skuespiller Mia Farrow (72) tok slutt på 1990-tallet, fordi han hadde innledet et forhold til den ene adoptivdatteren hennes - Soon-Yi Previn (46). Mia Farrow adopterte Soon-Yi sammen med André Previn (88), som hun var gift med på 1970-tallet.

Allen og hans 35 år yngre, omstridte kone giftet seg i 1997, og har selv fått to adoptivbarn sammen: Døtrene Bechet (18), som er adoptert fra Kina, og Manzie Tio (17), som er født i den amerikanske delstaten Texas.

Det er ikke ofte den omdiskuterte filmskaperen viser seg offentlig sammen med barna sine, men mandag gjorde han et unntak. Da tok Allen seg en spasertur i New York sammen med Bechet.

Ifølge Splash News var 81-åringen ute i metropolen for å se etter innspillingssteder til en kommende film.

Han og datteren, som hadde selskap av en ikke-identifisert kvinne, spiste også lunsj på den italienske restauranten Gemma i East Village, før de dro videre til West Village.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer