Woods 46 år yngre kjæreste arrestert

Hollywood-skuespillerens purunge kjæreste arrestert for narkotikabesittelse.

FLØRTET OG LO: James Woods lagde ablegøyer på rød løper, da det var duket for New York-premiere av filmen «White House Down» tirsdag kveld. I armkroken var hans 46 år yngre flamme Kristen Bauguess. Foto: All Over Press
FLØRTET OG LO: James Woods lagde ablegøyer på rød løper, da det var duket for New York-premiere av filmen «White House Down» tirsdag kveld. I armkroken var hans 46 år yngre flamme Kristen Bauguess. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller James Woods (66) har funnet lykken med den 46 år yngre jenta Kristen Bauguess (20), skriver RadarOnline.

I begynnelsen av juni i år ble 20-åringen arrestert for ulovlig besittelse av marijuana, og ifølge nettsiden kommer hun nå til å bli dømt for å ha oppbevart det ulovlige rusmidlet.

Hun har tidligere også blitt arrestert for å ha kjørt over fartsgrensen, samt for å forfalsket bilskilt.

Men dette ser ikke ut til å plage 66-åringen!

Woods, som er kjent fra filmer som «Any Given Sunday» og «Once Upon a Time in America», viste nemlig fram sin siste erobring tirsdag kveld, da det var duket for premiere på hans siste film «White House Down» i New York.

Skuespilleren gliste fra øre til øre, og hadde ikke noe imot å posere for fotografene med sin purunge kjæreste i armkroken.

Dette er ikke første gang Woods har funnet lykken med en langt yngre kvinne. I april i år ble det slutt mellom ham og 40 år yngre Ashley Madinson.

LES OGSÅ: Kurt Nilsen skilles etter syv år


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer