HELT I JAPAN: Aleksander Denstad With er "Big in Japan". Samboer Vivian Sørmeland venter fremdeles på å få utgitt noe musikk ennå. Foto: Se og Hør/Fotograf Tor Lindset
HELT I JAPAN: Aleksander Denstad With er "Big in Japan". Samboer Vivian Sørmeland venter fremdeles på å få utgitt noe musikk ennå. Foto: Se og Hør/Fotograf Tor LindsetVis mer

With er vilt populær

Idol-vinner Alexander With har sunget for 50 millioner i Japan.

SEHER.NO: Fjorårets Idolvinner Aleksander Denstad With (20) har gjort det godt i Norge, men det er ingenting mot suksessen i Japan.

I fire uker lå singelen hans "The other side" på toppen av hitlistene, og trønderen har spilt for 50 millioner tv-seere.

I Japan merker han kjendisstatusen på en helt annen måte enn i Norge.

- Folk er ikke så ufattelig opptatt av artister og kjendiser som i Japan. I Japan er det en litt mer tilbedende effekt, som er litt sprøtt, sier han.

Uten at det ene nødvendigvis er verre eller bedre enn det andre:

- Det er godt å oppleve begge deler, mener Alexander.

Kjæresten Vivian Sørmeland (20) har ennå ikke fått ugitt noe musikk etter tredjeplassen i Idol. Men hun hevder likevel at det ikke er noen misunnelse å spore hos henne.

- Nei, jeg unner han det. Men selvfølgelig ville det blitt artig å få fortsette å holde med musikk selv, så det håper jeg jo, sier Vivian til Seher.no.

Vivian er svært glad på kjærestens vegne.

- Jeg blir jo påvirka av humøret hans, så jeg er superhappy jeg også, forteller hun til Seher.

Se videointervjuet med Alexander og Vivian her:LES OGSÅ: Flytter sammen i Oslo