- Winslet guidet meg gjennom nakenscenene

Evan Rachel Wood måtte legge fra seg alt av hemninger foran TV-kameraene.

<strong>HJALP KOLLEGA:</strong> - Jeg snakket med Evan om hvordan man finner en selvtilfredshet og blir trygg når man skal gjøre noe som innebærer at man må være naken, sier Kate Winslet om oppbackingen av Evan Rachel Wood. Foto: Stella Pictures
HJALP KOLLEGA: - Jeg snakket med Evan om hvordan man finner en selvtilfredshet og blir trygg når man skal gjøre noe som innebærer at man må være naken, sier Kate Winslet om oppbackingen av Evan Rachel Wood. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den unge skuespillerstjernen Evan Rachel Wood (23) kom seg gjennom sin første fulle nakenscene ved hjelp av en skikkelig veteran. Wood innrømmer nemlig at superstjernen Kate Winslet (35) hjalp henne med å overvinne hemningene i HBO-serien «Mildred Pierce», der de begge spiller.

- Hun guidet meg gjennom min første nakenscene. Jeg mener, hun har jo gjort alt, sier 23-åringen til E! News.

Men selv om Winslet har erfaring med det meste foran kamera - deriblant å kaste klærne - innrømmer hun overfor nettstedet at det fortsatt føles utfordrende til tider.

- Jeg snakket med Evan om hvordan man finner en selvtilfredshet og blir trygg når man skal gjøre noe som innebærer at man må være naken. Nakenhet er rare greier, og jeg vet at jeg har gjort det mange ganger nå. Men man blir liksom aldri vant til det, forteller Winslet.

Oscar-vinneren mener trygghet er det viktigste av alt når man skal la klærne falle og la alle som vil få se det hjemme i stua etterpå.

- Jeg lot Evan få vite at noen ville holde henne i hendene når det trengtes, og jeg tror det fikk henne til å føle seg bedre, sier Kate Winslet til E! News.

Kate Winslet spiller i serien moren til Evan Rachel Wood.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kaster klærne i ny reklame  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer