«Winnie Cooper» er gravid

- Det er helt utrolig, sier barnestjernen som ble mattegeni.

BARNESTJERNE: Det var mange unge gutter som var avstandsforelsket i Danica McKellar da hun spilte sammen med Fred Savage i «Mine beste år» fra 1988 til 1993. Nå er barnestjernen blitt 35 år og er gravid. Foto: All Over Press
BARNESTJERNE: Det var mange unge gutter som var avstandsforelsket i Danica McKellar da hun spilte sammen med Fred Savage i «Mine beste år» fra 1988 til 1993. Nå er barnestjernen blitt 35 år og er gravid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Danica McKellar (35) er kanskje en navn som ikke så mange umiddelbart drar kjensel på. For brunetten fra serien «The Wonder Years» (Mine beste år), er nok langt bedre kjent under rollenavnet «Winnie Cooper», som hun spiller i serien med Fred Savage.

Nå har barnestjernen igjen blitt dratt fram i rampelyset. Hun er nemlig gravid.

- Jeg er på slutten av første trimester og jeg er så glad. Jeg har nesten sprukket av å ville si det til folk, sier McKellar til People.

McKellar og ektemannen Mike Verta venter barnet i høst. Men da hun ble gravid, utsatte hun å sjekke det ut på grunn av sin tredje bok.

- Jeg var midt i en intens kamp for å få ferdig boka til deadline. Jeg ønsket å utsette graviditetstesten fordi jeg ikke ville ha noen forstyrrelser. Det varte én dag, jeg klarte ikke stoppe å tenke på det. Så jeg ga meg, sier hun til People.

- Når man tar hjemmetesten virker det ikke ekte. Men når man ser babyen og at hjertet slår på ultralyd, er det helt utrolig. Jeg og Mike så på hverandre, og vi kunne ikke stoppe å gråte, sier hun.

McKellar har til tross for at hun har vært mindre i rampelyset siden serien på 80 og 90–tallet, hatt stor suksess. Ved siden av jobben som skuespiller, der hun blant annet hadde en rolle i «Presidenten», har hun skrevet to bøker tidligere som havnet på New York Times bestselgerliste.

Begge var bøker som skulle inspirere ungdom til å lære seg matte: «Math Doesn't Suck» og «Kiss My Math». Boken hun skrev på da hun fikk vite at hun var gravid heter «Hot X: Algebra Exposed».

Hun giftet seg med komponisten Mike Verta i mars i fjor.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Mine beste år»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer