I KARIBIEN: Amy Winehouse kom til hektene på St. Lucia, men like etter hjemkomsten gikk hun til angrep på en fan. Nå kan hun se langt etter USA-comebakcet. Foto: All Over Press
I KARIBIEN: Amy Winehouse kom til hektene på St. Lucia, men like etter hjemkomsten gikk hun til angrep på en fan. Nå kan hun se langt etter USA-comebakcet. Foto: All Over PressVis mer

Winehouses drøm i tusen knas

Nektet innreise i USA.

SEHER.NO: Amy Winehouse (25) har store planer om et massivt comeback i USA.

Men i helgen gikk artistens planer i tusen knas, fordi hun blir nektet innreise for å opptre under Coachella-festivalen neste måned.

Årsaken er at hun nylig ble arrestert etter å ha gått til angrep på en kvinnelig fan hjemme i London.

- Hun kommer ikke til å være til stede under Coachella i år, satt i lys av de pågående rettslige saken, sier Winehouses talsperson ifølge The Mirror.

En kilde nær 25-åringen forteller at Amy tok avslaget svært tungt.

- Amy er knust. Hun så frem til å komme seg tilbake på scenen, og dette skulle være et av de største showene i hennes liv, sier han eller hun.

- Men på grunn av tiltalen får hun ikke visum. Det er et stort tilbakeslag, etter at hun har blitt renset for dop på Barbados.

Amy tilbrakte begynnelsen av året på Barbados, hvor hun lærte seg yoga og forsøkte å komme seg til hektene etter et år spekket med skandaler.  

Også i fjor ble artisten nektet innreise i USA, og måtte derfor opptre under Grammy-utdelingen via satelitt fra London.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Til sykehus etter kjempe-kollaps!