«Willy Wonka»-stjerne døde av kreft

Den allsidige skuespilleren Leonard Stone døde dagen før sin egen bursdag.

«WILLY WONKA»: Leonard Stone (med det røde slipset) i musikalen fra 1971 som er basert på Roald Dahl sin bok «Charlie og sjokoladefabrikken».
«WILLY WONKA»: Leonard Stone (med det røde slipset) i musikalen fra 1971 som er basert på Roald Dahl sin bok «Charlie og sjokoladefabrikken». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Leonard Stone, mest kjent for å ha spilt «Sam Beauregard», pappaen til tyggisjenta «Violet Beauregard» i 1971-versjonen av musikalen «Willy Wonka and the Chocolate Factory» døde onsdag denne uken av kreft, melder nettstedet TMZ.

Skuespilleren har i tillegg til Willy Wonka-filmen figurert i TV-serier som «General Hospital», «M*A*S*H», «Hill Street Blues», «Night Court», «Alice», «Barney Miller», «All in the Family» og «Mission: Impossible».

Stone døde bare èn dag før sin egen 88-årsdag, og etterlater seg kone og en datter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørt da hun kom alene på fest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer