PÅ SCENEN: Her opptrer Willie Nelson i hagen til Det hvite hus i november i fjor. Foto: NTBscanpix
PÅ SCENEN: Her opptrer Willie Nelson i hagen til Det hvite hus i november i fjor. Foto: NTBscanpixVis mer

Willie Nelson røyket marihuana i Det hvite hus

- Jeg tenkte «hvordan i alle dager havnet jeg her?»

SEOGHØR.NO: Country-legenden Willie Nelson (82) har aldri lagt skjul på at han røyker marihuana, og har lenge vært en forkjemper for at det narkotiske stoffet skal bli legalisert i hele USA.

Sist måned ble det også kjent at Nelson skal lansere sitt eget Marihuana-merke som skal selges i statene Colorado og Washington, hvor det ble legalisert i 2012.

Nå avslører musikeren, som tidligere har blitt arrestert for besittelse av marihuana, at han sent på 70-tallet ruset seg på det ulovlige stoffet i presidentboligen i Washington.

Det var etter en middag med den daværende presidenten Jimmy Carter (90) at han ble invitert med opp på taket av en uidentifisert person for å se på utsikten.

- Man kan ikke unngå å bli litt ettertenksom etter å ha røyket seg høy på taket av Det hvite hus. Filosofiske spørsmål som: «Hvordan i alle dager havnet jeg her?» dukker opp, skriver han i sin nye selvbiografi «It's A Long Story», ifølge Daily News.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Her holder Willie Nelson en gratiskonsert i hjembyen til USAs tidligere president Jimmy Carter i 2004. Både Carter og kona Rosalynn stilte på scenen sammen med musikeren. Foto: NTBscanpix
GODE VENNER: Her holder Willie Nelson en gratiskonsert i hjembyen til USAs tidligere president Jimmy Carter i 2004. Både Carter og kona Rosalynn stilte på scenen sammen med musikeren. Foto: NTBscanpix Vis mer

Boka handler i stor grad om 82-åringens syn på marihuana, hvordan han ble introdusert for stoffet som ung artist og hvordan han valgte det som erstatning for andre rusmidler.

- Jeg kunne aldri ha sviktet marihuana noe mer enn jeg kunne ha sviktet et familiemedlem eller en gammel venn.

- Det er fordi marihuana har aldri sviktet meg. I motsetning til alkohol, så har det aldri gjort meg voldelig eller stygg, og i motsetning til kokain, så har det aldri fyrt opp under mitt eget ego, deler han også med leserne.

IVRIG STØTTESPILLER: Willy Nelson har vært en nær venn av tidligere president Jimmy Carter og hans kone Rosalynn lenge. Her er de sammen på en scene i 1985. Foto: Ap
IVRIG STØTTESPILLER: Willy Nelson har vært en nær venn av tidligere president Jimmy Carter og hans kone Rosalynn lenge. Her er de sammen på en scene i 1985. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Seth Rogan avslører kjendiser han har ruset seg med

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.