Willie Nelson røyket marihuana i Det hvite hus

- Jeg tenkte «hvordan i alle dager havnet jeg her?»

PÅ SCENEN: Her opptrer Willie Nelson i hagen til Det hvite hus i november i fjor. Foto: NTBscanpix
PÅ SCENEN: Her opptrer Willie Nelson i hagen til Det hvite hus i november i fjor. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Country-legenden Willie Nelson (82) har aldri lagt skjul på at han røyker marihuana, og har lenge vært en forkjemper for at det narkotiske stoffet skal bli legalisert i hele USA.

Sist måned ble det også kjent at Nelson skal lansere sitt eget Marihuana-merke som skal selges i statene Colorado og Washington, hvor det ble legalisert i 2012.

Nå avslører musikeren, som tidligere har blitt arrestert for besittelse av marihuana, at han sent på 70-tallet ruset seg på det ulovlige stoffet i presidentboligen i Washington.

Det var etter en middag med den daværende presidenten Jimmy Carter (90) at han ble invitert med opp på taket av en uidentifisert person for å se på utsikten.

- Man kan ikke unngå å bli litt ettertenksom etter å ha røyket seg høy på taket av Det hvite hus. Filosofiske spørsmål som: «Hvordan i alle dager havnet jeg her?» dukker opp, skriver han i sin nye selvbiografi «It's A Long Story», ifølge Daily News.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Her holder Willie Nelson en gratiskonsert i hjembyen til USAs tidligere president Jimmy Carter i 2004. Både Carter og kona Rosalynn stilte på scenen sammen med musikeren. Foto: NTBscanpix
GODE VENNER: Her holder Willie Nelson en gratiskonsert i hjembyen til USAs tidligere president Jimmy Carter i 2004. Både Carter og kona Rosalynn stilte på scenen sammen med musikeren. Foto: NTBscanpix Vis mer

Boka handler i stor grad om 82-åringens syn på marihuana, hvordan han ble introdusert for stoffet som ung artist og hvordan han valgte det som erstatning for andre rusmidler.

- Jeg kunne aldri ha sviktet marihuana noe mer enn jeg kunne ha sviktet et familiemedlem eller en gammel venn.

- Det er fordi marihuana har aldri sviktet meg. I motsetning til alkohol, så har det aldri gjort meg voldelig eller stygg, og i motsetning til kokain, så har det aldri fyrt opp under mitt eget ego, deler han også med leserne.

IVRIG STØTTESPILLER: Willy Nelson har vært en nær venn av tidligere president Jimmy Carter og hans kone Rosalynn lenge. Her er de sammen på en scene i 1985. Foto: Ap
IVRIG STØTTESPILLER: Willy Nelson har vært en nær venn av tidligere president Jimmy Carter og hans kone Rosalynn lenge. Her er de sammen på en scene i 1985. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Seth Rogan avslører kjendiser han har ruset seg med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer