«Star Wars»-premiere

William og Harry stjal showet på «Star Wars»-premiere

Ryktene sier at de to prinsene har hver sin rolle i filmen.

RØD LØPER: «Kan du bekrefte eller avkrefte?» De to prinsene på filmpremiere og ryktet sier at de selv har deltatt i filmen. Video: CNN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tirsdag kveld var det premiere på den nye «Star Wars»-filmen, «The Last Jedi» i London. Som seg hør og bør ankom flere store stjerner den røde løperen, og også prins William (35) og prins Harry (33) var til stede.

De britiske prinsene er begge store fans av de legendariske sci-fi-filmene og de så begge ut til å storkose seg på premieren, ifølge The Telegraph.

Da de antok Royal Albert Hall, der premieren fant sted, ble brødrene ønsket velkommen av «Star Wars»-roboten BB-8 og flere stormtropper.

Saken fortsetter nedenfor.

SMILTE BREDT: Prins William og prins Harry var i strålende humør da de ble møtt av «Star Wars»-roboten BB-8. Foto: NTB scanpix
SMILTE BREDT: Prins William og prins Harry var i strålende humør da de ble møtt av «Star Wars»-roboten BB-8. Foto: NTB scanpix Vis mer
STOR DAG: «Star Wars»-stjernene Daisy Ridley og Mark Hamill strålte sammen på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
STOR DAG: «Star Wars»-stjernene Daisy Ridley og Mark Hamill strålte sammen på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Under filmpremieren tirsdag møtte den rojale duoen en rekke «Star Wars»-stjerner, deriblant Daisy Ridley (25), Mark Hamill (66) og John Boyega (25).

De samme skuespillerne møtte de også i fjor, under besøket på Pinewood Studios. Den gang tok gjengen et hyggelig gruppebilde, som Kensington Palace delte på sin Twitter-konto tirsdag formiddag.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR STØTTE: Skuespiller John Boyaga (i midten) hadde med seg hele familien på den store filmpremieren i London. Foto: NTB scanpix
STOR STØTTE: Skuespiller John Boyaga (i midten) hadde med seg hele familien på den store filmpremieren i London. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge ABC inviterte William, Harry og hertuginne Kate 400 unge mennesker, militærveteraner og frivillige fra formål de støtter, til å bli med prinsene på premieren.

ELEGANT: Talia Storm fikk mange beundrende blikk på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
ELEGANT: Talia Storm fikk mange beundrende blikk på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SKJØNN I GRØNN DRAKT: Amy Daniels viste seg også frem fra sin mest blendende side. Foto: NTB Scanpix
SKJØNN I GRØNN DRAKT: Amy Daniels viste seg også frem fra sin mest blendende side. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kensington Palace mener at filmpremieren er en mulighet til å feire mennesker som har jobbet hardt for å forandre sine egne og andres liv.

Flere ofre fra brannen i Grenfell Tower, som skjedde i sommer, var også invitert til det storslåtte arrangementet.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FAN: Prins William i det som ser ut som en dyp samtale med skuespiller Mark Hamill, som spiller rollen som Luke Skywalker i de legendariske filmene. Foto: NTB scanpix
STOR FAN: Prins William i det som ser ut som en dyp samtale med skuespiller Mark Hamill, som spiller rollen som Luke Skywalker i de legendariske filmene. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Lei av å skjule det

Ryktene sier at de kongelige brødrene har en liten rolle i den nye filmen, etter å filmet scener under en privat tur til Pinewood Studios i Buckinghamshire i fjor.

- Prinsene kledde seg opp i stormtrooper-kostymer og spilte inn en scene med «Star Wars»-skuespillerne, har en kilde uttalt til The Sun.

KLAR FOR STJERNEFEST: Laura Dern så ut til å stortrives i møtet med sine britiske fans. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR STJERNEFEST: Laura Dern så ut til å stortrives i møtet med sine britiske fans. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STORE STJERNER: Star Wars-karakterene C3-PO og R2-D2 var selvskrevne gjester på premieren. Foto: NTB Scanpix
STORE STJERNER: Star Wars-karakterene C3-PO og R2-D2 var selvskrevne gjester på premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

William og Harry skal kun ha spilt inn én filmscene, der de entrer en heis sammen med en større gruppe stormtropper.

Saken fortsetter nedenfor.

Skuespiller John Boyega, som spiller rollen som Finn i filmen, avslørte nylig at det stemmer at de britiske prinsene har hver sin lille rolle i filmen.

- Jeg har fått nok av alle hemmelighetene. De kom på settet. De var der. Jeg er lei av å skjule det. Jeg tror det ble lekket uansett, sa han da han gjestet radioshowet BBC Radio, ifølge The Telegraph.

«Star Wars: The Last Jedi» har norsk kinopremiere onsdag 13. desember.

LES OGSÅ: Fikk sjokk da han åpnet gaven fra Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer