NÆRT FORHOLD: Will og Jaden har alltid hatt et godt forhold. Her er de sammen i filmen "Pursuit of Happyness", som ble spilt inn da Jaden bare var åtte år gammel. Foto: Scanpix
NÆRT FORHOLD: Will og Jaden har alltid hatt et godt forhold. Her er de sammen i filmen "Pursuit of Happyness", som ble spilt inn da Jaden bare var åtte år gammel. Foto: Scanpix Vis mer

Will Smiths sønn gikk på skoleball som superhelt

16 år gamle Jaden droppet dressen til fordel for kappe og «rustning».

Publisert

SEOGHØR.NO: Will Smith (46) og Jada Pinkett Smiths (43) sønn, Jaden, er bare 16 år gammel, men debuterte som skuespiller allerede i 2006. Da spilte han mot sin verdenskjente pappa i suksessfilmen «The Pursuit of Happyness».

Siden den gang har Jaden blitt rapper og menger seg med store stjerner som Kendall (19) og Kylie Jenner (19), og Justin Bieber (21).

I tillegg er kjendissønnen viden kjent for sin bisarre klesstil. Tdligere har han dukket opp med to forskjellige sko, i kjole og i en «Iron Man»-drakt.

Nå har 16-åringen prøvd ut en annen superhelt-look; denne gangen gikk han på sitt eget skoleball som «Batman».

A photo posted by Téo (@pleiadianmessage) onI motsetning til den tradisjonelle, sorte drakten, var Jadens versjon kremhvit. Antrekket var svært gjennomført, med matchende sko og hansker.


Rapperens date for kvelden var venninne og musiker-kollega Mecca Kalani.

Brunetten var ikledd noe langt mer ordinært enn Jaden, og dukket opp i en vakker blondekjole med gjennomsiktige områder.


Jaden har brukt sitt helhvite «Batman»-kostyme ved en annen, men minst like formell, anledning – nemlig Kim Kardashian (34) og Kanye Wests (37) storslåtte bryllup i fjor.LES OGSÅ: Se Will Smith rappe «Fresh Prince» igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer