OBAMA ONLY: Kun de som er med i president Barack Obamas følge får bo på Grand Hotel når han kommer til Oslo for å motta Nobels fredspris. Foto: SCANPIX
OBAMA ONLY: Kun de som er med i president Barack Obamas følge får bo på Grand Hotel når han kommer til Oslo for å motta Nobels fredspris. Foto: SCANPIXVis mer

Will Smith nektes å bo på Grand Hotel

Will Smith og kona tvinges til å finne seg annet losji under Oslo-oppholdet.

SEHER.NO: Programlederne for årets Nobelkonsert, filmstjerne-ekteparet Will Smith (41) og Jada Pinkett-Smith (38), måtte kaste om på Oslo-planene etter at årets fredspris gikk til USAs president Barack Obama (47).

Ifølge Her og Nå fører blant annet det massive sikkerhetsoppbudet rund Obama til at "Men in Black"-stjernen og hans kone ikke får bo på Grand Hotel, slik tidligere Nobelkonsert-verter som Tom Cruise, Oprah Winfrey, Uma Thurman og Scarlett Johansson har gjort.

Selv om både Will og Jada aktivt støttet presidenten under hans valgkampanje, blir også de rammet av ønsket fra årets fredsprisvinner om at kun hans egne folk skal bo på hotellet mens han er der.

Presidentens medarbeidere skal i tillegg til Grand Hotel også ha lagt beslag på rommene på nærliggende Rica Travel og Bondeheimen hotell, ifølge Her og Nå.

I tillegg til Will Smith og kona, har også artistene som skal opptre under Nobelkonserten 11. desember - som Wyclef Jean, Natasha Beddingfield og Westlife - måttet finne seg andre overnattingsmuligheter som følge av Obamas sikkerhetsoppbud.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: Får ikke sminke Nobel-Jada