I SKAPET?: Bordellmamma vil ha det til at skuespiller Will Smith ved en anledning bestilte en mannlig prostituert av henne. Foto: AP
I SKAPET?: Bordellmamma vil ha det til at skuespiller Will Smith ved en anledning bestilte en mannlig prostituert av henne. Foto: APVis mer

- Will Smith bestilte en mann

Bordellmamma med sjokkavsløringer.

SEHER.NO: Det har lenge gått rykter i Hollywood om at Will Smith (40) er homofil, og at ekteskapet med Jada Pinkett Smith (37) er falskt.

Nå skriver journalist Ian Halperin, som er kjent i filmbyen for sine mange undercover-saker, at "en notorisk bordellmamma i Hollywood" hevder at Smith ved en anledning bestilte en mann via henne.

I Ians blogg kan en lese at Smith angivelig var hennes klient i en årrekke.

- Jeg måtte forsikre ham gang på gang at jeg kunne garantere ham full diskresjon. Med en gang jeg hadde overbevist ham, kom han med bestillingen. Han bestilte en mann, forteller hun journalisten.

Bordellmammaen forteller at hun lenge hadde 14 kvinner og to menn som jobbet for henne. Og skal vi tro henne, hadde disse to mennene nok å gjøre.

- Du hadde blitt overrasket hvis du visste hvor mange Hollywood-stjerner som egentlig bestiller menn..., avslutter hun.

Tidligere i år skal bordellmammaen ha pakket sammen sakene sine og flyttet fra Hollywood til New York for å starte opp businessen sin der.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Will Smith ødela livet mitt