Will Smith avslørte private problemer

- Man tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, sier Will Smith.

HAR GÅTT I TERAPI: Will Smith og kona Jada Pinkett Smitt har vært gift siden 1997, men det har ikke alltid gått helt på skinner.  Foto: Pa Photos
HAR GÅTT I TERAPI: Will Smith og kona Jada Pinkett Smitt har vært gift siden 1997, men det har ikke alltid gått helt på skinner. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Will Smith (47) og kona Jada Pinkett Smith (44) kan feire 20 år som ektepar til neste år.

Duoen, som har sønnen Jaden (18) og datteren Willow (15) sammen, har vært utsatt for bruddrykter en rekke ganger, men har alltid avvist at de skal gå fra hverandre.

Nå avslører «Suicide Squad»-aktuelle Will Smith at det lange ekteskapet ikke alltid har gått på skinner.

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer frem. Og man sitter overfor kona og forteller alt også forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, sier skuespilleren til The Sun.

Han forteller imidlertid at selv om det er vanskelig å få vite hverandres hemmeligheter, trenger det ikke alltid å være en negativ ting.

- Jeg tror det er en rens før man kommer til den andre siden, der man er forståelsesfull og hvor man trer videre i forholdet, sier han. 

Saken fortsetter nedenfor.

OPP- OG NEDTURER: Det profilerte ekteparet har vært utsatt for bruddrykter flere ganger, og nå avslører Will at selv om de ikke har gått fra hverandre, har det ikke vært helt uproblematisk mellom dem.  Foto: Splash News
OPP- OG NEDTURER: Det profilerte ekteparet har vært utsatt for bruddrykter flere ganger, og nå avslører Will at selv om de ikke har gått fra hverandre, har det ikke vært helt uproblematisk mellom dem. Foto: Splash News Vis mer

Gir ikke opp kjærligheten

I fjor åpnet skuespilleren seg om parets opp-og nedturer gjennom forholdet, og slo fast at han aldri kommer til å slutte og kjempe for kjærligheten.

- Man ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, fortalte han til Entertainment Tonight, ifølge UsWeekly.com.

Paret møttes på settet til den populære komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» i 1994 og giftet seg tre år senere.

- Jeg vil si at hemmeligheten vår til å holde sammen er at vi aldri har jobbet med forholdet. Vi har bare jobbet individuelt med oss selv, og deretter presentert oss for hverandre på en bedre måte enn tidligere, forklarte han videre.

Saken fortsetter nedenfor.

BERØMT FAMILIE: Jada Pinkett Smith og Will Smith har datteren Willow og sønnen Jaden sammen. I tillegg har Will sønnen Trey fra et tidligere ekteskap.  Foto: Rex Features
BERØMT FAMILIE: Jada Pinkett Smith og Will Smith har datteren Willow og sønnen Jaden sammen. I tillegg har Will sønnen Trey fra et tidligere ekteskap. Foto: Rex Features Vis mer

Har hintet om åpent forhold

Selv om ekteparet har holdt sammen i snart 20 år, uttalte Jada i fjor at hun føler at de giftet seg alt for tidlig, og ønsker ikke at deres to barn skal gjøre det samme.

- Det ordnet seg for meg, men takk Gud for at jeg har en ektemann som er en skikkelig medsammensvoren.

- Kan du tenke deg å ta den turen sammen, fra 25 til 44 liksom? Vi har reist sammen. Man må være sterk for å klare det, det krever hardt arbeid, sa hun på Howard Sterns radioshow ifølge ContactMusic.com.

Hun har også tidligere hintet om at de har et åpent forhold:

- Jeg har alltid sagt til Will; «Du kan gjøre akkurat som du vil, så lenge du kan se deg selv i speilet etterpå og føle deg bra». For når alt kommer til alt, så er Will sin egen herre og jeg er partneren hans. Det er ikke opp til meg å bestemme hvem han skal være, det må han gjøre selv. Og vica versa, sa hun til Huffington Post i 2013.

I tillegg til deres to felles barn, har Will også sønnen Trey (23) fra ekteskapet med Sheree Zampino (48), som han var gift med fra 1992 til 1995. 

KAN LIGGE MED ANDRE: Jada Pinkett Smith har tidligere hintet om at paret har et åpent forholdt, men de har ikke bekreftet det.  Foto: Ap
KAN LIGGE MED ANDRE: Jada Pinkett Smith har tidligere hintet om at paret har et åpent forholdt, men de har ikke bekreftet det. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Selena ber Justin om unnskyldning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer