Will Smith åpner seg om ekteskapsproblemene

Men hevder han og kona aldri vil gi hverandre opp.

STÅR STERKT SAMMEN: Will og Jada Smith strålte da de ankom premieren av hans nyeste film "Concussion" i Los Angeles mandag kveld.  Foto: NTB Scanpix
STÅR STERKT SAMMEN: Will og Jada Smith strålte da de ankom premieren av hans nyeste film "Concussion" i Los Angeles mandag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For fire måneder slo Will Smith (47) tilbake mot rykter om at han og kona Jada Pinkett Smith (44) skulle skilles etter 18 år som ektepar.

Nå innrømmer skuespilleren at de har hatt sine opp- og nedturer i forholdet, men at de aldri kommer til å slutte å kjempe for kjærligheten.

- Man ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, fortalte han mandag til Entertainment Tonight, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

LANGT FORHOLD: Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært sammen i 21 år, og selv om ikke alltid det har vært lett, så gir de ikke hverandre opp. Foto: Splash News
LANGT FORHOLD: Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært sammen i 21 år, og selv om ikke alltid det har vært lett, så gir de ikke hverandre opp. Foto: Splash News Vis mer

Paret møttes på settet til den populære komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» i 1994 og giftet seg tre år senere.

- Jeg vil si at hemmeligheten vår til å holde sammen er at vi aldri har jobbet med forholdet. Vi har bare jobbet individuelt med oss selv, og deretter presentert oss for hverandre på en bedre måte enn tidligere, forklarte han videre.

Will og Jada er foreldre til skuespillerbarna Jaden (17) og Willow (15), i tillegg har «Men In Black»-stjernen sønnen Trey (23) fra et tidligere forhold.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMTE BARN: Barna deres Jayden og Willow er gode venner med David og Victoria Beckhams sønn Brooklyn. Foto: Xposure
BERØMTE BARN: Barna deres Jayden og Willow er gode venner med David og Victoria Beckhams sønn Brooklyn. Foto: Xposure Vis mer

- Du har 100 % av hjertet mitt

Selv om Jada i sommer innrømmet at hun giftet seg for tidlig, og tidligere har hintet om at hun og ektemannen har et åpent forhold, så har de ingen planer om å gjøre det slutt.

Da flere amerikanske medier hevdet at stjerneparet skulle skilles i august, svarte Will blant annet følgende om påstandene på sin offisielle Facebook-side:

«Under normale omstendigheter pleier jeg ikke å svare på slik idioti. [...] For å få slutt på disse utallige, gjentagende ryktene; Jada og jeg skal ikke skilles», skriver skuespilleren på sin offisielle Facebook-side.

«Jeg lover dere alle – hvis jeg noensinne bestemmer meg for å skille meg fra dronningen min – sverger jeg at jeg skal fortelle det selv», fortsetter Will.

Da han fylte 47 år måneden etter hyllet Jada sin «eksepsjonelle ektemannen» med følgende bursdagshilsen på sin Facebook-profil:

«Du har 100 prosent av hjertet mitt og alle mine resterende dager av livet».

For tiden er Will i full gang med innspillingen av filmen «Suicide Squad», hvor han blant annet er kollega med Jared Leto (43) og supermodell Cara Delevingne (23).

LES OGSÅ: Will Smiths sønn gikk på skoleball som superhelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer