- I BRA FORM: Will Smith vil være naken på film, mens han føler han ennå har kroppen til det. Her spiller han superhelt i sin siste film "Hancock". Foto: Filmweb
- I BRA FORM: Will Smith vil være naken på film, mens han føler han ennå har kroppen til det. Her spiller han superhelt i sin siste film "Hancock". Foto: FilmwebVis mer

Will gjerne kaste klærne

- Jeg vil være naken så mye som mulig før det er for sent.

LOS ANGELES (Seher.no): "Hancock"-stjernen Will Smith (39) blir ofte kåret til en av de best kledde mennene på den røde løperen.

Men nå som 40-årsdagen hans nærmer seg med stormskritt er han klar for å begynne å kle av seg, skriver In Touch Weekly.

- Jeg blir 40 i år, så nå vil jeg være naken så mye som mulig før det er for sent. Jeg har nemlig vært i ganske bra form de siste årene, forteller Will til bladet.

Og den sympatiske trebarnsfaren, som fyller år i slutten av september, frykter slett ikke å forlate 30-årene.

- Jeg gleder meg faktisk. Nå skal jeg begynne å oppføre meg voksent og kun si de riktige tingene. Jeg har sagt i fra til barna at "Så fort jeg blir 40 må dere begynne å høre på det jeg sier. Da er det jeg som bestemmer," fleiper han.

Will giftet seg med Jada Smith (36) i 1997, og sammen har de barna Jaden (10) og Willow (7). Will har også har sønnen Trey (15) fra et tidligere forhold.

Paret regnes for å ha et av de mest stabile ekteskapene i Hollywood, og Will sier selv at det ikke er vanskelig å kombinere jobb og familieliv.

- En av de mest fantastiske sidene med jobben min er nettopp det at familien min kan være med meg og ta del i alt det jeg opplever, forteller han til In Touch.

LES OGSÅ: Wills frekke tilbud