«Wilhelm, vår sønn, er her!»

Maria Haukaas Mittet annonserte den gledelige nyheten via Facebook.

FORELDRE: Maria og Hans Marius har vært kjærester siden 2005. Paret giftet seg i 2010, og tre år senere kom lille Wilhelm til verden. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Maria og Hans Marius har vært kjærester siden 2005. Paret giftet seg i 2010, og tre år senere kom lille Wilhelm til verden. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Onsdag 15.mai ble sanger Maria Haukaas Mittet (33) og skuespillerektemannen Hans Marius Hoff Mittet (35) foreldre for første gang.

Som mange andre stolte og nybakte foreldre brukte Maria det sosiale nettstedet Facebook til å annonsere den gledelige nyheten for sine følgere:

«Wilhelm, vår sønn er her! Han ble født den 15. mai. Vi er utrolig stolte og lykkelige over den lille nye borgeren, og nyter døgn som går i ett. Mor og far er skjønt enig om at han er det vakreste guttebarnet noensinne:-)».

Maria ble for alvor kjent her til lands da hun deltok i «Idol» i 2004. Etter dette har hun blant annet vært med på «Skal vi Danse», «Melodi Grand Prix» både i Sverige og Norge, og «Grease» i Oslo Spektrum - hvor hun spilte mot ektemannen.

Paret giftet seg i 2010, etter å ha vært kjærester siden 2005.

LES OGSÅ: Benicio del Toro hyllet Hamsun