Wilfred (1) ble Lars Vaulars redning

Bergensrapperen trives som ettbarnsfar.

TALENTFULLE: Lars Vaular under The Voice-finalen på Chateu Neuf i Oslo med fetter Sondre Lerche i fjor. Foto: Stella Pictures
TALENTFULLE: Lars Vaular under The Voice-finalen på Chateu Neuf i Oslo med fetter Sondre Lerche i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lars Vaular (28) er et av de heteste navnene på norsk rap-himmel, og har gitt den norske befolkningen rå toner i form av låter som «Rett opp og ned», «Som i en siste dans» og «Eneste ene».

I fjor ble Bergens-karen og samboeren Malin Kulseth (24) foreldre til lille Wilfred, og i et intervju med VG Helg forteller Vaular at han ser på det å ha blitt pappa som en slags redning.

- Fra meg sjøl, kanskje. Etter hvert tenkte jeg at jeg måtte prestere og gjøre mitt for at sønnen min blir en skikkelig fyr.

Videre forteller han at han og Wilfred har god far-og-sønn-kjemi, og at sønnen digger musikken hans:

- Det er mye musikk hjemme, og han synger med. Han liker lyd og «Nonsens». han gjør rapbevegelser med én gang sangen kommer på, det er dritkult og helt enormt. Han er skikkelig søt.

Lars, Wilfred og Malin, som er pressesjef for By:Larm, bor sammen i en treromsleilighet på Lille-Tøyen i Oslo.

LES OGSÅ: Brudd for ekteparet Poirée
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer