Fridtjof Wilborn Foto: Se og Hør
Fridtjof Wilborn Foto: Se og HørVis mer

Wilborn vil tilbake

TV 2-programlederen Frithjof Wilborn er fast bestemt på å komme tilbake på TV-skjermen etter en liten pause.

SEHER.NO: - Jeg har tro på at jeg får nye programlederoppgaver i TV 2. På en annen side er det ingen katastrofe om jeg ikke kommer på skjermen neste sesong. Jeg har hatt så mange programlederjobber de siste årene at det kan være godt med en pause også, sier Frithjof Wilborn til VG.


For etter kveldens finale av Skaperen tar den profilerte TV 2-programlederen seg en velfortjent sommerferie etter noen tøffe måneder.


De siste månedene har Wilborn blitt refset for økonomisk rot, anklaget for å ha stjålet klær, samt spekulasjoner om at han kom til å miste jobben i TV 2, og det er ingen tvil om at anklagene har satt sine spor hos den profilerte programlederen.


 - Det har vært en tøff vinter - og jeg er veldig glad for at jeg har hatt Skaperen å jobbe med de siste månedene, sier Frithjof Wilborn (46) til VG.


- Jeg har ikke gjort noe ulovlig, jeg har ikke vært en drittsekk på min vei. Det tror jeg at man tjener på når man møter slik motvind slik som jeg har gjort nå, sier han.


Til tross for motgangen, vil imidlertid ikke krølltoppen gi seg som programleder.


- Jeg er en sirkushest som trives i manesjen - og det jeg aller mest har lyst til å gjør neste gang er et talkshow. Jeg tror faktisk ikke det er noen ulempe for meg at jeg har gått litt på trynet - at jeg har møtt veggen. Tror faktisk det gjøre meg både troverdig overfor TV-seerne  - og for mine intervjuobjekter, sier han.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.