Wig Wam oppløses

Etter 13 år har Åge Sten Nilsens band bestemt seg for å stoppe.

SUKSESS: Wig Wam opplevde å bli stjerner etter de vant Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum i 2005. Nå er eventyret over. Foto: Wig Wam
SUKSESS: Wig Wam opplevde å bli stjerner etter de vant Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum i 2005. Nå er eventyret over. Foto: Wig Wam Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
GÅR SOLO: Vokalist i Wig Wam, Åge Sten Nilsen, blir nå soloartist. Foto: Anders Myhren / Seher.no
GÅR SOLO: Vokalist i Wig Wam, Åge Sten Nilsen, blir nå soloartist. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Det norske glamrock-bandet Wig Wam oppløses etter 13 år. Det går fram av en pressemelding som ble sendt ut fredag.

«Wig Wam hadde planer om en nyutgivelse i 2014, men har nå bestemt seg for å droppe alt samarbeid og satse på individuelle karrierer. Wall Street ble dermed bandets aller siste album, og fjorårets konsert på Dokka ble bandets aller siste opptreden. Det vil ikke bli gjennomført en avslutningsturné eller konsert», heter det i meldingen.

Bandet slo for alvor gjennom da de vant den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2005 med sangen «In My Dreams».

Åge Sten Nilsen, som var vokalist i gruppen, har nå planer om å satse som soloartist. Han slipper sin nye singel «Do you like it» lørdag 15. mars.

Albumet Wall Street ble sluppet i 2012.

Bandmedlemmene Trond Holter og Bernt Jansen går fra Wig Wam til metallbandet JORN.

LES OGSÅ: - Jeg øver meg på å leve et vanlig liv

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer