Wig Wam-Åge oppdaget Norske Talenter-Henrik

Flere år før han tok TV-seerne med storm, fikk Henrik sjansen av den tidligere MGP-vinneren.

QUEEN-HYLLEST: Her er Åge og Henrik i aksjon under "The Show Must Go On", som trekker fulle hus over alt det blir satt opp.
QUEEN-HYLLEST: Her er Åge og Henrik i aksjon under "The Show Must Go On", som trekker fulle hus over alt det blir satt opp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveld synger Henrik Fuglem (14) for seieren i "Norske Talenter" på TV2. Men uansett hvordan det går i konkurransen for tenåringen fra Selbu, vil en drøm gå i oppfyllelse om tre uker:

Da er han en av stjernene i "The Show Must Go On" i Olavshallen i Trondheim, med fullt symfoniorkester i ryggen. Sammen med ham på scenen står Åge Sten Nilsen (44), som oppdaget det unge stortalentet allerede for fire år siden.

- Han kom til audition for Queen-hyllesten "The Show Must Go On", som vi skulle sette opp i Trondheim. Jeg tror det var i 2009 eller 2010.

Imponerte med Michael Jackson-låt

DOMMERE: Lisa Tønne, Mia Gundersen, Omer Bhatti, Bjarte Hjelmeland er på plass når årets «Norske Talenter»-vinner skal kåres fredag. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
DOMMERE: Lisa Tønne, Mia Gundersen, Omer Bhatti, Bjarte Hjelmeland er på plass når årets «Norske Talenter»-vinner skal kåres fredag. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Henrik imponerte veldig, og fikk selvsagt være med. Under audition sang han forøvrig en Jackson-låt, så da vi senere skulle sett opp "The Thrill of Michael Jackson" i Tønsberg, ble det naturlig å gi ham sommerjobb, forteller Åge til Seoghør.no.

Med Omer Bhatti i salen dro unggutten til, så hvis Omer mener å ha sett Henrik ett eller annet sted tidligere, er det nok forestillingen i Oseberg kulturhus som lurer i bakhodet.

- Henrik er utrolig flink. Og han er en fantastisk gutt som smiler hele tiden. Han er aldri nervøs, men går på scenen for å nyte opplevelsen, forteller Åge, som håper at kollegaen vinner i kveld.

- Ja, jeg skal i alle fall stemme. I tillegg til at han leverer hver eneste gang, er han den typen som kommer gjennom skjermen. Så han har absolutt mulighet til å vinne, mener den tidligere Wig Wam-vokalisten.

Synger for fulle hus

Uansett blir det fulle hus i Olavshallen, når Åge og Henrik har med seg Trondheim Symfoniorkesteret i sin Freddie Mercury-hyllest. Billettsalget til de fire forestillingene fra 11. til 14. juni er for lengst i full gang. 

- Uansett hvordan det går i kveld skal vi kose oss på scenen i juni, lover Åge, som ikke er redd for å bli utkonkurrert av sin unge kompis.

- Nei, det er plass til alle. Og det er alltid noen som skal ta over etter oss "gamle". Så om noen år er det kanskje Henrik som synger min rolle i "The Show Must Go On". Da skal jeg i såfall sitte på første benk og applaudere.

«Norske Talenter»-finalen ser du på TV 2 fredag kl. 19.30.

LES OGSÅ: «Norske Talenter»-Angelina hylles i USA

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer