Whitneys vei mot bunnen

Dette er popstjernens dystre "hitliste".

Publisert
Sist oppdatert
1992 - På topp
Whitney er på topp. Både med filmen "The Bodyguard" og på hitlistene! Hun gifter seg med Bobby Brown. Han får barn med en annen kvinne mens Whitney går gravid.

1993 - Bobby arrestert
Datteren Bobbi Kristina blir født. Bobby Brown arresteres for "umoralsk" sceneopptreden i Georgia.

1994 - Abort
Whitney spontanaborterer.

1995 - Bobby arrestert II
Bobby Brown arresteres i Disney World for slåssing. Legges inn på Betty Ford-klinikken for narkoavvenning.

1996 - Abort II og fyllekjøring
Whitney spontanaborterer igjen. Bobby Brown vraker en leid Porsche under fyllekjøring.

1997 - Slått gul og blå
Whitney blir observert med blåmerker i fjeset etter en krangel med ektemannen.

1998 - Bobby arrestert III
Ektemannen arresteres for fyllekjøring, og havner i fengsel. Arresteres deretter for vold og for å ha møtt full til soning. Og Whitney bruker stadig mer narkotika...

1999 - Stille år
Utrolig men sant, ingen offentlige skandaler i 1999. Men mye kan ha skjedd bak husets fire vegger.

2000 - Narko-kollaps
Whitney blir tatt med marihuana i bagen på en flyplass på Hawaii. Hun må "trekke seg" fra å delta under Oscar-utdelingen fordi hun ikke er skikket til å opptre. Bobby Brown arresteres for å ha brutt vilkårene for prøveløslatelse.

2001 - Dødelig tynn
Det går rykter om at Whitney er avhengig av crack. Legene advarer henne om at hun kan dø av leverskader. Vekten raser til 43 kg. Whitney får bank av en narkolanger – i sitt eget hjem.

2002 - Innrømmer misbruk
Whitney bekrefter på TV at hun har brukt marihuana, piller og kokain, men benekter at hun bruker crack siden det er for billig (!). Bobby Brown tiltales for besittelse av marihuana.

2003 - Barnevernet på banen
Bobby Brown anklages for vold etter å ha påført Whitney skader i ansiktet. De tilbringer julen hver for seg, det ryktes at paret skal skilles. Barnevernet vil ta fra dem datteren.

2004 - Lagt inn
Whitney legger seg inn til avvenning i Atlanta. Etter kun fem dager påstår hun at hun har kuttet ut uvanene. Bobby Brown starter eget reality-show på tv.

2005 - Kort opptur
Whitney legger seg inn til avvenning igjen. Hun har rast ned til 45 kilo. Hun sjekker ut etter to måneder. Har en flott tv-opptreden – før hun sprekker - igjen.

2006 - Mister mann - og datter
Whitney er på kjøret nok en gang. Bobby går fra henne, og hun er på randen av konkurs. Ingen vil gi henne jobb – og hun risikerer å miste samværsretten med datteren.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer