Whitneys tenårings-datter narkotatt

- Eplet faller ikke langt fra stammen.

SAMMEN PÅ SCENEN: Withney Houston gjorde i 2009 comeback på scenen i New Yorks Central Park, og datteren Bobbi Kristina fikk være med sin berømte mor på scenen. Foto: Stella Pictures
SAMMEN PÅ SCENEN: Withney Houston gjorde i 2009 comeback på scenen i New Yorks Central Park, og datteren Bobbi Kristina fikk være med sin berømte mor på scenen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Whitney Houston (47) har de siste årene vært mer kjent for sitt tunge rusmisbruk enn gnistrende opptredener på scenen.

Både Houston og eks-mannen Bobby Brown har vært innbladet i en rekke skandaler oppover årene, og nå kan de virke som om parets felles datter, Bobbi Kristina (17), går i foreldrenes fotspor.

Denne uken dukket det nemlig opp bilder hvor 17-åringen blir avslørt med narkotika. Det er magasinet National Enquirer som i deres marsutgave publiserer bildene av det som angivelig skal være Bobbi Kristina som sniffer kokain.

Se bildene her (ekstern lenke).

Internasjonale sladrenettsteder synes det er trist at bildene har dukket opp.

- Eplet faller ikke langt fra stammen. Trist, men bilder av Bobbi Kristina som sniffer en stripe kokain florerer på nettet, skriver SugarSlam.

Dette er imidlertid ikke første gang Bobbi Kristina sjokkerer. I fjor lekket bilder på internett hvor tenåringen holder er automatgevær av typen AR-15.

I 2008 ble hun angivelig innlagt på psykiatrisk avdeling etter å ha fått et sammenbrudd.

- Bobbi Kristina hadde løpt rundt og drukket og festet og gjort hva hun ville, fortalte en kilde den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endelig snakker Whitney