Whitneys «sønn» kastes ut av familien

Den avdøde popstjernens familie vil ikke ha noe med ham å gjøre.

KNYTTET SAMMEN: Nick Godon (midten) skal ha blitt tatt inn som Whitneys uoffisielle adoptivsønn som liten gutt, etter at hun fant ut at hans mor var for syk til å ta seg av ham. Med på bildet (t.h.) er Whitneys datter Bobbi Kristina, som kaller Nick fo Foto: Twitter
KNYTTET SAMMEN: Nick Godon (midten) skal ha blitt tatt inn som Whitneys uoffisielle adoptivsønn som liten gutt, etter at hun fant ut at hans mor var for syk til å ta seg av ham. Med på bildet (t.h.) er Whitneys datter Bobbi Kristina, som kaller Nick fo Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For de fleste bortsett fra den nærmeste familien, kom avsløringen om at den avdøde popstjernen Whitney Houston i mange år hadde en gutt boende hos seg, som hun så på som sin egen sønn, som en overraskelse.

Nå vil imidlertid Whitneys familie, med hennes mor Cissy i spissen kaste ut Nick Gordon (22) ut av Whitneys hus i Atlanta.

Ifølge TMZ vil Cissy ha ham ut av hjemmet «ASAP». Hun skal også ha informert advokatene sine om utkastelsen, dersom han setter seg på bakbeina.

Familien mener ifølge TMZ.com han utøver dårlig innflytelse på Whitneys datter Bobbi Kristina, som kaller ham for sin bror.

I likhet med sin avdøde mor har Bobbi Kristina slitt med rusproblemer, og familien gjør nå alt for hun ikke skal oppleve de samme problemene som Whitney gjorde i løpet av sitt liv.

Flere medier har meldt at Nick skal være nevnt spesielt i popstjernens testamente, men dette er ennå ikke bekreftet av familien, ifølge nettstedet TMZ.


Nick selv har ikke kommentert sitt forhold til Whitney annet enn en kort hilsen han sendte til Bobbi Kristina kort tid etter at dødsdallet til hennes mor ble kjent.

«Hvil i fred. Hun hadde alltid de mest lojale tilhengerne, og sånn vil det bare fortsette. Tusen takk», skrev han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney hadde hemmelig «sønn»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer